Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Καλό μας ταξίδι Πρίγκιπα

Καλό μας ταξίδι Πρίγκιπα
Το καινούριο βιβλίο της Καίτης Νικολοπούλου προκαλεί την αίσθηση και το ενδιαφέρον του λογοτεχνικού κοινού! Οι νέοι ήρωες, η Ταϋγέτη και ο Ιάσων, που δημιουργήθηκαν από το συγγραφικό της ταλέντο, ακολουθούν ένα ταξίδι με αγωνία για να φτάσουν στην ολοκλήρωσή τους.

Το καινούριο βιβλίο της Καίτης Νικολοπούλου προκαλεί την αίσθηση και το ενδιαφέρον του λογοτεχνικού κοινού! Οι νέοι ήρωες, η Ταϋγέτη και ο Ιάσων, που δημιουργήθηκαν από το συγγραφικό της ταλέντο, ακολουθούν ένα ταξίδι με αγωνία για να φτάσουν στην ολοκλήρωσή τους.

Το νέο βιβλίο της Καίτης Νικολοπούλου έχει τον τίτλο «Καλό μας ταξίδι Πρίγκιπα» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Κ.Μ. Ζαχαράκης».

Πρόκειται για ένα ταξίδι ανάμεσα σε διαφορετικούς πολιτισμούς, θρησκείες και συμφέροντα. Οι ήρωες, Ταϋγέτη και Ιάσων, χαμογελούν στους θεούς τους και τρέχουν στον χρόνο, ψάχνοντας την ολοκλήρωσή τους. Ο έρωτας τους ακολουθεί. Όπως και ο θάνατος.

Ένα χαμένο χειρόγραφο η πυξίδα για τον σκοπό της τελευταίας ενσάρκωσης, θα είναι όμως και ο σκοπός για την τελευταία περιπέτεια της ανθρωπότητας.

Οι πυραμίδες των Αιγυπτίων, των Αζτέκων και των Ελλήνων κρύβουν πολλά. Και τα μονοθεϊστικά ιερατεία ακόμη περισσότερα. Αλλά οι εξόριστοι θεοί μετρούν αλλιώς τον χρόνο. Και... απλώς περιμένουν.

Η συγγραφέας Καίτη Νικολοπούλου κυκλοφόρησε το πρώτη της βιβλίο το 1990, με τίτλο «Οκτώ κλισέ και μια Λεζάντα» από τις εκδόσεις «Ηριδανός». Από το 1991, παρουσιάζεται σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς ως παραγωγός λογοτεχνικών εκπομπών. Μέχρι σήμερα έχει εκδώσει πολλά βιβλία, ενώ ως στιχουργός, έγραψε και κυκλοφόρησε δισκογραφικά, διάφορα τραγούδια της, με σημαντικότερη, τη συνεργασία της στην μπλουζ-ροκ, μουσική σκηνή .

Η Καίτη Νικολοπούλου είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης και της Ένωσης Δημιουργών Ελληνικού Τραγουδιού. Επίσης, έχει διατελέσει, για αρκετά χρόνια γενική γραμματέας της Ενωτικής Πορείας Συγγραφέων (Ε.ΠΟ.Σ.)

Σχετικές ειδήσεις
Μπαχαρικό λεξικό - Νίκος Πλατής
13.10.2016 11:25
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το βιβλίο του Νίκου Πλατή, Μπαχαρικό λεξικό. Ένα παρ' ολίγον σοφό βιβλίο κουζινικού, γιατροσοφιστικού, λογοτεχνικού, λαογραφικού, (ελαφρώς) βιοχημικού και (στο έπακρο) ιστορικού περιεχομένου.
Δύναμη για το καλό - Daniel Goleman
29.09.2016 12:57
Από τις εκδόσεις Πεδίο κυκλοφορεί το βιβλίο, Δύναμη για το καλό. Από τα καταστροφικά συναισθήματα στην κουλτούρα της συμπόνιας. Το όραμα του Δαλάι Λάμα για τον 21ο αιώνα του Daniel Goleman
Εκδόσεις Καστανιώτη: Εκδοτικό πρόγραμμα για το Β΄εξάμηνο 2016
20.09.2016 12:01
Με ένα πλούσιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον εκδοτικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί η χρονιά αυτή για τις Εκδόσεις Καστανιώτη.
Το ταξίδι της ελπίδας - Μαρία Τζιρίτα
01.04.2016 12:21
Το βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα, Το ταξίδι της ελπίδας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Το ταξίδι του Αλ του Χημιστή - Γιούλη Βολανάκη
08.03.2016 09:32
Οι εκδόσεις της Εστίας ανακοινώνουν την κυκλοφορία του λογοτεχνικού βιβλίου Το ταξίδι του Αλ του Χημιστή της Γιούλης Βολανάκη.