Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τέχνες Street art - Graffiti

Ιερή γνωριμία: Ομαδική έκθεση στο Μουσείο Μπουζιάνη
Το Μουσείο Μπουζιάνη εγκαινιάζει την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ώρα 20.00, την έκθεση "Ιερή γνωριμία", παρουσιάζοντας μέσα από το πρίσμα δέκα εκ των καλύτερων street και graffiti καλλιτεχνών της χώρας, έργα εμπνευσμένα από το έργο του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου.
«9:05»: Ομαδική έκθεση στη γκαλερί 9 ΕΝΝΕΑ
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή της ομαδικής έκθεσης “9:05” στην γκαλερί 9 ΕΝΝΕΑ από τις 24 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου 2015.
Σφίγγα 2015: Πράξη 11η - graffiti & Πράξη 12η - happenings
Η 11η πράξη του φεστιβάλ SPHINX 2015 αποτελεί μια παρέμβαση graffiti σε ένα επιλεγμένο τοίχο μέσα στην πόλη με σκοπό την αισθητική ανάδειξη του χώρου μέσα από η σύνδεση και τη συνομιλία του με τα ιστορικά- πολιτιστικά χαρακτηριστικά που γειτονεύει.
Thessalonink + Street Mode Festival: Τα δύο μεγάλα φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους
Το Thessalonink και το Street Mode Festival, δύο φεστιβάλ με κοινά στοιχεία και κοινή καταγωγή, θα πραγματοποιηθούν φέτος από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 ταυτόχρονα στον ομορφότερο χώρο της πόλης, στην Αποθήκη Γ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Art 2 Rue - Street Art fest στη Θεσσαλονίκη
Το Art 2 Rue - Street Art fest θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού WE και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.
Ανορθόδοξες Συνθέσεις Μιας Πραγματικότητας: Έκθεση Graffiti των Mota και Prolekulture στη gallery Sarri 12
Graffiti στην οδό Σαρρή 12 στου Ψυρρή. Θα περίμενε κανείς να δει έργα στους τοίχους του δρόμου, αλλά αυτή τη φορά οι MOTA και PROLEKULTURE θα παρουσιάσουν τα έργα τους από τη Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 μέσα στο κτίριο της γκαλερί.
Street Art is Here to Stay: Έκθεση Ελλήνων Street Artists στη γκαλερί Αέναον
Καλώς ορίσατε στον υπέροχο νέο κόσμο του Street Art στο μεγάλο πολύχρωμο εικαστικό πανόραμα που οργανώνουν το Athens Street Art Festival και η Αίθουσα Τέχνης ΑΕΝΑΟΝ με τον τίτλο “ Street art is Here to Stay ”, που εγκαινιάζεται το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στις 12.00 – 22.00 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης ΑΕΝΑΟΝ.
1o Street Art Festival Πάτρας - Artwalk 2014
Η Art in Progress στα πλαίσια του φετινού Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ Πάτρας, RE-culture III με τίτλο RISK συνδιοργανώνει μαζί με τους φορείς πολιτισμού X-Saltibagos – Ομάδα Θεάτρου Δρόμου, Inkognito Creative Lab - Street Artists και καλλιτέχνες από την υπόλοιπη χώρα, μία καινοτόμο δράση για την Πάτρα και την Ελλάδα, το 1ο Street ...
Why so serious? Έκθεση στη Blender Gallery
Η Blender Gallery μας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο "Why so serious?" την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014.
Poster Bikeart.gr Exhibition Vol. 3 στο Ρομάντσο
Η bikeart.gr και η Urban Act διοργανώνουν το τρίτο ετήσιο Poster Bikeart Exhibition στο Ρομάντσο από 23 - 25 Μαΐου, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν δράσεις για το ποδήλατο και το πρόγραμμα Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια.
Ίσαλος γραμμή - Land Graffitis: έκθεση στη γκαλερί Ποντοπόρος
Τρείς street artists αποφάσισαν να αφήσουν το αστικό περιβάλλον της Αθήνας και να στήσουν μια δημιουργική και παραγωγική καβάντζα σε μια παραλία της Πάρου. Η gallery Pontoporos της Νάουσας θα φιλοξενήσει το αποτέλεσμα των έργων τους από τις 13 Ιουνίου.
Prologue: έκθεση poster graffiti στην Cheapart Halandri
H URBANACT μας προσκαλεί στα εγκαίνια μιας ιδιαίτερης graffiti έκθεσης, με τίτλο “Prologue” στην CHEAPART.HALANDRI.
Street Artists... χωρίς ομπρέλα στη γκαλερί Αέναον
Ο Γάλλος καλλιτέχνης Franck Duval(FKDL), η Ισπανίδα Btoy και η διεθνής καλλιτεχνική cooperativa LosOtros, παρουσιάζουν έργα τους στην gallery ΑΕΝΑΟΝ από 3 έως 27 Μαïου 2014.
No Respect: Graffiti & street art στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών διοργανώνει σε κλειστό χώρο μία έκθεση-καταγραφή της ελληνικής graffiti & street art σκηνής, όπως αυτή αποτυπώνεται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδας, από την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.
Οι Δέκα Εντολές της Θεάς Αθηνάς: έκθεση του street artist blemobill στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την έκθεση του street artist blemobill, Οι Δέκα Εντολές της Θεάς Αθηνάς.
Η Μπιενάλε Θεσσαλονίκης πάει …στο 1ο Λύκειο Θεσσαλονίκης για street art
Το σχολικό συγκρότημα του 1ου Λυκείου Θεσσαλονίκης αλλάζει όψη εξωτερικά με τη βοήθεια της street art και του προγράμματος εικαστικών παρεμβάσεων στον δημόσιο χώρο που υλοποιεί το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σε συνεργασία με την ομάδα «UrbanAct» στο πλαίσιο της 4ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης ...
Lembessiart 2013
Οι αίθουσες τέχνης el.marnerigalerie, ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ art gallery και το Christina Skouloudi design studio της οδού Λεμπέση δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης, σε πείσμα των καιρών διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το lembessi art 2013 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 και θα είναι ...
Athens Street Art Festival 2013
Είκοσι κορυφαίοι Ευρωπαίοι Street Artists, φτάνουν την επόμενη εβδομάδα στην πατρίδα μας για να ζωντανέψουν με τις δημιουργίες τους χώρους στην Αθήνα με πρώτη την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, αλλά και δημόσια κτίρια του αστικού ιστού του ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ, σε συνεργασία με τους ...
O EOIN καλεσμένος των DesignWars για μία έκθεση στην Ελλάδα
Η ομάδα του DesignWars στα πλαίσια μιας σειράς διεθνών εκθέσεων που έχει αναλάβει να διενεργήσει με επιλεγμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, περήφανα παρουσιάζει ένα από τους αληθινούς εκπροσώπους της Ιρλανδικής graffiti κουλτούρας, τον ΕΟΙΝ.
Gitanos Internacionales, στο Stigma Lab
Το Stigma Lab θα φιλοξενήσει έκθεση με τίτλο «Gitanos Internacionales», που αποτελείται από έργα γλυπτικής, ζωγραφικής, εγκαταστάσεις, βίντεο, φωτογραφίε
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Τέχνης Πολιτική: Ο Κάρλος Μόττα συζητά με την Άννα Καφέτση
Στο πλαίσιο των συναντήσεων με καλλιτέχνες από μητροπολιτικά κέντρα και περιφέρειες, που έχουν … προγραμματιστεί με αφορμή την έκθε...