Σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, side events, αστείρευτο κέφι, χορός, πυροτεχνήματα, και χιλιάδες κόσμου, είναι μόνο μερικά

από τα χαρακτηριστικά της 5ης και τελευταίας μέρας του 33ου River Party, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες  με τεράστια επιτυχία στο μαγευτικό τοπίο του Αλιάκμονα και έκανε όλους όσους το παρακολούθησαν να μιλούν για μια ανεπανάληπτη ‘’εμπειρία ζωής’’.

Το Youth Stage, όπως κάθε μέρα γέμισε από νωρίς με νεανικές μπάντες ενώ στο Green Stage εμφανίστηκε μετά τις 20.00 η Ειρήνη Δούκα και ο Greggy K. με ένα πρόγραμμα γεμάτο απροσδόκητα μουσικά παντρέματα, glam rock μελωδίες και 60’s επιρροές δίνοντας από νωρίς τον ρυθμό στην τελευταία μέρα του  River Party.

Το Main Stage, νοιξαν οι Enola str8, ένα 7 μελές group που ήρθε να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής αλλά και του Αλιάκμονα με την αστείρευτη ενέργεια του στη σκηνή! 

Η σκυτάλη δόθηκε στον Κόμη Χ και τους Professional Sinnerz, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό και το παρέσυραν σε ένα εκρηκτικό hip hop πάρτυ. Ένα live ξεσηκωτικό με ανατρεπιτκά μιξαρίσματα, λούπες  και εκρηκτικούς συνδυασμούς από ρίμες αλλά και υπέροχες μελωδίες.

Αμέσως μετά, το πολυπληθές κοινό, υποδέχτηκε τον Δήμο Αναστασιάδη. Ο Δήμος, ένας από τους  πιο ξεχωριστούς δημιουργούς της νέας γενιάς, έστησε επί σκηνής μια μοναδική γιορτή με ροκ ήχους, αγαπημένα τραγούδια από το άλμπουμ ‘’Αντίθετη Τροχιά’’ και όχι μόνο, και με ατελείωτο κέφι παρέσυρε όλο το κοινό να ταξιδέψει στην δική του μαγική τροχιά!

Το κλείσιμο της 5ης μέρας ανήκε στον Στέλιο Ρόκκο. Με την εξαιρετική του μπάντα, τα πιο γνωστά του τραγούδια και ελληνικές και ξένες επιτυχίες άλλων δημιουργών, πέρασε από το ροκ, στο κλασσικό λαικό τραγούδι, το νησιώτικο και το μοντέρνο και κράτησε εκεί με τον μοναδικό του τρόπο τους πολυάριθμους φίλους του River Party που τον αποθέωναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αμέσως μετά ο κόσμος μεταφέρθηκε στο dance stage και χόρεψε με τις μουσικές επιλογές του DJ Angel Aka Indf inite Loop.

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε για 33η χρονιά το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, το οποίο γνώρισε την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου  και επιτυχία από τότε που δημιουργήθηκε. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να βγάλουμε τον πιο χαρούμενο εαυτό μας και να ζήσουμε μοναδικές μουσικές και όχι μόνο στιγμές!

Φωτογραφίες θέματος: Λουκάς Ζιάρας