Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Μιχάλης Κουμπιός: Συναυλία στο 18ο Φεστιβάλ Μήλου

Μιχάλης Κουμπιός: Συναυλία στο 18ο Φεστιβάλ Μήλου
Δύο νέοι τραγουδιστές, η Σαββέρια Μαργιολά και ο Χάρης Μακρής θα ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού από το σύνολο της

δισκογραφικής του παρουσίας, στη Μήλο, την Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Γεώργιος Ηλιόπουλος» στον Αδάμαντα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μήλου.

 

«Πίνω-πίνω», «Φιλί-φιλάκι», «Όταν πέφτει το βράδυ», «Στους ουρανούς», «Στο σώμα σου να κατοικώ», «Όμορφα ταξίδια», «Καληνύχτα ψυχάκι», «Το φίλτρο», «Πάρε τη σιωπή», «Έλα πάρε με», «Θάλασσα γυαλί» κ.α

 

Θα ακουστούν επίσης και οργανικές του συνθέσεις με διεθνή αναγνώριση όπως «Αστραδενή», «Το ταγκό του Πειραιά» κ.α


Συνθέσεις με βαθιά εσωτερικότητα, μ’ ένα μαγνητικό λυρισμό που σε καθηλώνει, με μία σχεδόν ελεγειακή γοητεία που σε συνεπαίρνει.


Συνθέσεις που φιλοξενήθηκαν σε διεθνείς συλλογές όπως Buddha Bar, Night Collection, Mystic World, Potomayo World κ.α

 

Παίζουν οι μουσικοί

Μιχάλης Κουμπιός (πλήκτρα), Δημήτρης Μαργιολάς (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο), Γιώτης Σαμαράς (κιθάρες), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν), Κυριάκος Κοντάκος (βιολί).

Σχετικές ειδήσεις
05.12.2016 16:41
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γιορτάζει τα Χριστούγεννα με κλασική μουσική και κλασικό κινηματογράφο! Σε συνέχεια των συναυλιών Μπαρόκ και των παραστάσεων για τον συνθέτη Claude Debussy, φέτος τα Χριστούγεννα στο Θέατρο του Ιδρύματος θα έχουν χαρακτήρα ρωσικό.
Ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει στην Ελλάδα με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
16.06.2016 10:02
Με τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα μας ταξιδέψει ο Γιώργος Νταλάρας το φετινό καλοκαίρι με οδηγό την μεγάλη αγάπη του για τον «αγαπημένο συνθέτη της ζωής του».
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.
Μουσικές χωρίς σύνορα: Ο Μιχάλης Χόιπελ και ο Mario Häring στο Ωδείο Αθηνών
31.03.2016 15:05
Στην ιστορική αίθουσα «Άρης Γαρουφαλλής» του Ωδείου Αθηνών του αρχαιότερου εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, οι νέοι, καταξιωμένοι μουσικοί, ο βιολοντσελίστας Μιχάλης Χόιπελ και ο πιανίστας Mario Häring, θα ερμηνεύσουν την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, ένα αξιόλογο και σπάνιο πρόγραμμα μουσικής δωματίου.
Τρία κοντσέρτα για πιάνο και μία συμφωνία από την MSO στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.01.2016 17:18
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζουν την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ώρα 21:00, μία ιδιαίτερη συναυλία, όπου θα ερμηνευθούν τρία κοντσέρτα για πιάνο των: J. S. Bach, J. Haydn, W. A. Mozart, από τον διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο, και μία από τις πιο γνωστές Συμφωνίες του W. A. Mozart, την οποία συνέθεσε στα 17 του χρόνια.