Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Blues Cargo και Loose Rag στη Σύρο

Blues Cargo και Loose Rag στη Σύρο
Μια blues βραδιά, μια βραδιά με funky-soul-blues Chicago standards, blues-rock αλλά και συνθέσεις των Blues Cargo και Loose Rag θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν

όσοι βρεθούν στη Σύρο την Κυριακή 7 Αυγούστου 2011.

 

Το φεστιβάλ Σύρος-Πολιτισμός παρουσιάζει τους Blues Cargo, μια μπάντα με 23 χρόνια ζωής , μια αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής με πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους των μπλουζ, που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μεγάλους μουσικούς του χώρου. Οι Loose Rag, νεότερο σχήμα με δυναμικό ήχο και ορμητική διάθεση.

 

Blues Cargo

Στέλιος Ζαφειρίου - κιθάρα, Δημήτρης Ιωάννου- μπάσσο, τραγούδι, Μπάμπης Τσιλιβίγκος-σαξόφωνο, Ορέστης Βαβίτσας -πλήκτρα και Πέτρος Δακτυλίδης-ντραμς

 

Loose Rag

Κώστας Παπαπάνος, μπάσο , φωνητικά
Παύλος Πριόβολος, κιθάρα
Γιώργος Πασχαλίδης,  κιθάρα
Φώτης Σταματάκης, ντραμς

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Οι Blues Cargo live στο Lazy Club
07.07.2016 14:45
Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, έρχεται ακόμα μία αξέχαστη βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής, στο Lazy Club.
Trianon Blues Night 2016: Μια βραδιά μπλουζ στο Τριανόν
11.05.2016 14:34
The Joseph Priest Band, οι Blues Cargo και οι Jessica’s Theme Band στην πιο Μπλουζ συνεργασία του καλοκαιριού.
Το Blues for Peace στην Ελλάδα
10.05.2016 14:56
Το Blues Hall of Fame, Athens Greece, σε συνεργασία με την High Voltage Productions, θα διοργανώσει το διεθνή project ‘BLUES FOR PEACE’ που βασίστηκε στην ιδέα του Michael Packer (New York Blues Hall of Fame) και θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως σε όλο τον κόσμο (Spain, France, USA, Iran, Italy, Ukraine, Mexico, Israel, Australia κ.ά.).
Οι Blues Cargo live στο Oρφέας Café
27.04.2016 13:02
Μία blues βραδιά έρχεται στο Oρφέας Café το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις.