Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Φεστιβάλ Τήνου

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Φεστιβάλ Τήνου
Το Φεστιβάλ Τήνου παρουσιάζει δύο αγαπημένους καλλιτέχνες , τον Θάνο Μικρούτσικο, έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες του ελληνικού

τραγουδιού και τον Χρήστο Θηβαίο, αγαπημένο τραγουδοποιό και τραγουδιστή σε μια κοινή συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας τους, την Τρίτη 9 Αυγούστου 2011 στα Λουτρά.

 


Δύο μεγάλοι περφόρμερς, ο καθένας τους μοναδικός και υπέροχος. Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας πια σαν προέκταση του χεριού του το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του, συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Χρήστο Θηβαίο.

 

 

Στην παράσταση συμμετέχουν:

Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά
Θοδωρής Οικονόμου: πιάνο

Και


Άννα Λινάρδου: τραγούδι

 

Αναχώρηση λεωφορείου ΚΤΕΛ από αφετηρία: 20.30

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 16:19
Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Στην ομίχλη των καιρών: Ο Θάνος Μικρούτσικος στο στούντιο για το νέο του δίσκο
02.11.2016 16:56
Ο Θάνος Μικρούτσικος ηχογραφεί στο στούντιο τα νέα του τραγούδια, τα περισσότερα από τα ποοία είναι σε εξαιρετικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.