Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

O Σωκράτης Μάλαμας και τον Αύγουστο σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα

O Σωκράτης Μάλαμας και τον Αύγουστο σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας συνεχίζει με επιτυχία τις καλοκαιρινές του συναυλίες και δίνει το ραντεβού με το κοινό του σε όλη την Ελλάδα. Μετά την Κρήτη,

την Χαλκιδική, την Καλαμάτα, τον Βόλο, σειρά έχουν τα νησιά και όχι μόνο!

Με έμφαση στη χαρά της συνάντησης, στη σημασία του να μοιράζεσαι, στο διονυσιασμό κάθε live, ο Σωκράτης Μάλαμας από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα βρίσκεται συχνά κοντά στο κοινό του. Ένα κοινό που εδώ και 20 χρόνια τον ακολουθεί πιστά, σαν μία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά. Πάντα άμεσος, ανεπιτήδευτος, παθιασμένος και ουσιαστικός, ο Σωκράτης Μάλαμας με την μπάσα φωνή του, τους εγκεφαλικούς στίχους, τις άλλοτε υπόγειες κι άλλοτε πηγαία λαϊκές μελωδίες του συσπειρώνει γύρω του πραγματικούς οπαδούς και ασκεί γοητεία μοναδική. Δεν χάνει ποτέ ωστόσο το ήθος και το προσωπικό του στίγμα, τόσο στα live όσο και στην δισκογραφία του.

 

Τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του “Πέρασμα” σε στίχους του Άλκη Αλκαίου (με την συμμετοχή της Μελίνας Κανά) θα βρίσκονται ανάμεσα σ\'αυτά που θα ακούσουμε στην Πάτρα, δίπλα σ\'αυτά από τους πρώτους του δίσκους, τις “Ασπρόμαυρες ιστορίες”, τα “Παραμύθια”, τον “Κύκλο” και τόσα άλλα που έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών ή έχει γράψει για άλλους.

 

Οι καλοκαιρινές νύχτες θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για να συστηθούν τα καινούργια τραγούδια του Σωκράτη στους παλιούς του φίλους, να στηθούν κάποια γλέντια “όπως παλιά” και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του. 

 

Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Νίκος Κωνσταντάκης

Επιμέλεια στησίματος ήχου / Βασίλης Δρούγκας

Φωτισμοί / Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής

Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας

 

Μαζί του:

Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι

Κλέων Αντωνίου / ηλεκτρική κιθάρα

Θάνος Μιχαηλίδης / τύμπανα

Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο

Νίκος Παραουλάκης / νέι, κιθάρα

Κυριάκος Ταπάκης / μπουζούκι, λαούτο

 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

Παρασκευή, 5 Αυγούστου – Κέρκυρα

Κυριακή, 7 Αυγούστου – Καρπενήσι

Τετάρτη, 10 Αυγούστου – Χίος

Σάββατο, 13 Αυγούστου – Νίσυρος

Σάββατο, 20 Αυγούστου – Ρόδος / Παραλία Τσαμπίκα

Τρίτη, 23 Αυγούστου – Μυτιλήνη / Παραλία Αύλωνα (Γέρας)

Σάββατο, 27 Αυγούστου – Σέρρες / Λίμνη Κερκίνη

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 15:55
Κοινή παραδοχή. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
17.08.2016 10:24
Ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους φίλους του κορυφαίους μουσικούς έρχεται στη Σαντορίνη και το Εργοστάσιο Τεχνών για την πιο διαδραστική συναυλία, στις 29 Αυγούστου 2016.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
05.08.2016 10:44
Ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους φίλους του κορυφαίους μουσικούς, εμφανίζεται στις 24 Αυγούστου 2016 στο Παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016.
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.