Η Νατάσσα Μποφίλιου, ύστερα από τις πρόσφατες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο πλευρό του

Σταύρου Ξαρχάκου, ολοκληρώνει το ραντεβού της με το κοινό που μοιράζεται τον συγκινησιακό της κώδικα, σε ένα εξωστρεφές live στο κλίμα του καλοκαιριού!

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Θέατρο Δρούβα στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα κι ο λυρισμός των ερμηνειών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης, όπου κι αν παρουσιάζεται.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου κλείνει τον κύκλο του δίσκου “Εισιτήρια Διπλά” και ετοιμάζεται για νέα ταξίδια!

Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της, από την “Ασπιρίνη” ως το “Εν Λευκώ” κι από το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω” ως το “Μέτρημα”, κλείνουν ένα ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης