Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη Μυτιλήνη

Η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη Μυτιλήνη
Και αυτό το καλοκαίρι διοργανώνεται στη Μυτιλήνη μία συναυλία-αφιέρωμα. Η φετινή συναυλία «Οδυσσέας Ελύτης: ένας ποιητής… ένας τόπος»

θα είναι αφιερωμένη στον νομπελίστα ποιητή του κόσμου, του Μικρού και του Μεγάλου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης  100 χρόνων από τη γέννησή του. Αυτή τη φορά θα μας ταξιδέψουν μελωδικά η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Λίνου Κόκοτου, σε μελοποιημένα ποιήματα του Ο. Ελύτη από κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Δημήτρης Λάγιος, ο Λίνος Κόκοτος, ο Ηλίας Ανδριόπουλος , ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κ.α.

 


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011 και ώρα 9.00 μ.μ. στο Κάστρο Μυτιλήνης, με την συνεργασία της περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου.

 

 

Τα έσοδα θα διατεθούν, όπως και τις προηγούμενες φορές, για την ανέγερση του Παλλεσβιακού Πνευματικού Κέντρου «ΜΙΛΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ». 

 

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας και τους φίλους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Θα τους δοθεί έτσι η δυνατότητα να τιμήσουν τον ποιητή με την παγκόσμια αναγνώριση που λάμπρυνε το όνομα της Λέσβου, του νησιού με τους κόλπους των ελαιώνων, ενώ ταυτόχρονα θα απολαύσουν δύο εξαίρετους καλλιτέχνες αλλά και θα ενισχύσουν την Ομοσπονδία ώστε να πραγματοποιήσει έναν τόσο σημαντικό στόχο για  τον τόπο μας.

 


Η ανοικοδόμηση του Παλλεσβιακού Κέντρου ξεκινά άμεσα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς
23.09.2016 16:58
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στην Εύβοια
04.08.2016 16:52
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 6 Αυγούστου 2016 στη Μονοκαρυά για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Ιστιαία της Εύβοιας αυτό το καλοκαίρι.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
18.05.2016 17:11
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!