Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Surprise Show στο Terra Nueva με Illegal Operation, a des Potes και Kelly Kaltsi

Surprise Show στο Terra Nueva με Illegal Operation, a des Potes και Kelly Kaltsi
Σε μια μαγική μουσική βραδιά που θα κλείσει ιδανικά τo κομμάτι των live του Project, φίλοι κι υποστηρικτές του Terra Nueva από ...

τους Illegal Operation, Kelly Kaltsi και a des Potes αναλαμβάνουν τη σκηνή σε ένα εκρηκτικό show γεμάτο εκπλήξεις!

 

Οι ατμοσφαιρικοί Illegal Operation σχεδόν σε απαρτία αφού θα βρίσκονται κοντά μας 3 από τα 4 μέλη του συγκροτήματος με τον Αmericana Αlternative Βlues ήχο τους θα ερμηνεύσουν τα blues με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Μια μπάντα που απολαμβάνει να βρίσκεται στη σκηνή και να ξεσηκώνει το κοινό με κύματα ροκ ηλεκτρισμού σε ένα κράμα από rock ‘n’ roll, blues, folk, funk.

 

Από τους a des Potes (α ντε ποτ) μια φράση που στη γαλλική αργκό σημαίνει «για τους φίλους» και χρησιμοποιείται όταν οι κολλητοί τσουγκρίζουν τα ποτήρια, θα είναι κοντά μας ο Νικόλαος Αδέσποτος για ένα Reggae, Latin, Ska, Pop, Funk, Soul ξεφάντωμα συνοδευόμενος από μια κιθάρα.

 

Τέλος, η αισθησιακή φωνή της Kelly Kaltsi με συντροφιά τους μαγικούς ήχους του πιάνου θα μας δώσει μια Rock – Trip | Hop - παράσταση γεμάτη θεατρικότητα και έντονο indie rock ύφος.

Σχετικές ειδήσεις
The Show Must go on: Εορταστική συναυλία με την Κάτια Πάσχου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
13.12.2016 10:42
Η Κάτια Πάσχου και το Katia Paschou Project θα δώσουν στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, την πρώτη εορταστική συναυλία με τίτλο The Show Must go on.
Οι Illegal Operation live στο Faust
16.11.2016 11:56
Οι ILLEGAL OPERATION ενώνουν τις μαγικές τους δυνάμεις την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και εμφανίζονται στο FAUST.
Ten Years’ Romance, a Music Show by Kostas Dalakouras στο metamatic:taf
08.11.2016 14:57
Κλείνοντας 10 χρόνια στο θεατρικό τραγούδι, ο Κώστας Δαλακούρας παρουσιάζει στο metamatic:taf το μουσικό show «Ten Years’ Romance», με τραγούδια που συνέθεσε για θεατρικές παραστάσεις.
Piaf! The Show: Η καλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ για την Edith Piaf έρχεται στο Ηρώδειο
19.07.2016 13:04
Η ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας Edith Piaf ξετυλίγεται σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα, το Piaf! The Show, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Illegal Operation, Appalachian Cobra Worshipers και Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία live στο Ίλιον plus
11.04.2016 13:46
Η ιδέα ρίχτηκε στο τραπέζι, "Αφού έχουμε τρεις μπάντες και είμαστε οι ίδιοι μουσικοί, δεν τις παρουσιάζουμε και τις τρεις σε ένα live να τελειώνουμε;" Ε, λοιπόν θα γίνει!