Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Nothing Red Live στο Nueva Trova

Nothing Red Live στο Nueva Trova
Η eXclusiveHR παρουσιάζει στο Nueva Trova τους Nothing Red, ένα νέο, δυναμικό και αρκετά ενεργό indie σχήμα ...

με αγγλόφωνο στίχο και αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πόλης. Το ξεχωριστό με τους Nothing Red, είναι ότι τα live τους είναι αφιερωμένα στην ανάδειξη της προσωπικής τους δουλειάς και όχι σε διασκευές, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη δημιουργήσει μια φήμη μοναδικότητας που στηρίζεται ξεχωριστά από συνεργάτες και fans.

 

Band Members:

Chris Anastasiou: Programming, guitars.
Chris Pantazis: Programming.
Vasilis Chousionis: Lyrics.
Odysseas Kripotos: Bass.
Stelios Asvestas: Guitars.
Dimitris Karageorgos:Drums.
Ioanna Apostolou: Synths.
Maria Chatzina: Vocals

 

Μαζί τους θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης  που θα ετοιμάσει unplugged μια εισαγωγή με επιρροές από τη διεθνή ροκ σκηνή , χωρίς να λείπουν αναφορές σε νέα τραγούδια της προσωπικής του δουλειάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι special guests του live θα είναι η Giorgina Karahaliou και ο Μάνος Λυδάκης, οι οποίοι θα δώσουν μια γεύση από τη διεθνή pop, rock αλλά και την εγχώρια, έντεχνη μουσική σκηνή.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Παρθεναγωγείο
28.06.2016 16:18
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live στο κλασικό στέκι «ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ», στην Αγία Παρασκευή!
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.
O Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Σχοινοβάτης Café-bar
09.03.2016 14:49
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο κλασικό στέκι «Σχοινοβάτης Café-bar», στα Άνω Λιόσια!