Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Karuan and Band live στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

Karuan and Band live στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι
Ο Karuan, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών Chocolate Distance (Hypnotized) και Reflections of Poem, για πρώτη φορά, live στην Αθήνα!

 

Ευρύτερα γνωστός από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες Chocolate Distance (Hypnotized) και Reflections of Poem και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό, o Karuan θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά, live στην Αθήνα με την 5μελή μπάντα του, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

 

Ο κουρδικής καταγωγής Αυστριακός μουσικός δεν είναι μόνο ένας γνήσιος εκφραστής της urban pop μουσικής αλλά και ένας απόλυτα cross-over καλλιτέχνης, καθώς τα στοιχεία της κουρδικής παράδοσης βρήκαν γόνιμο έδαφος στις ηλεκτρονικές παραγωγές του, δημιουργώντας ένα μοναδικό urban-oriental soul στυλ που αμέσως βρήκε ένθερμους υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

 

Ο Karuan έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ (Dohuki Ballet και Pop Arif) στην Sunshine Records, ενώ έχει γράψει μουσική για αναρίθμητες ταινίες και ντοκιμαντέρ , ανάμεσα στις οποίες και τη μουσική για την ταινία For A Moment Freedom, του πολυβραβευμένου Ιρανού σκηνοθέτη Arash Riahi, η οποία προτάθηκε για Oscar καλύτερης μουσικής.

 

Οι ζωντανές εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από την άκρως ενεργητική συμμετοχή του κοινού, όση ώρα οι αναγνωρίσιμες pop μελωδίες και η freestyle electronica υποκύπτουν στην κρυφή γοητεία της Ανατολής…

Σχετικές ειδήσεις
Στίχοιμα και Χατζηφραγκέτα live στο Θέατρο Ρεματιάς
08.08.2016 10:49
Οι Στίχοιμα και το An Club παρουσιάζουν τους Στίχοιμα και τους Χατζηφραγκέτα για ένα live στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.
Deeper Reflections: Constantine Cheimarios Quartet live στο Faust
02.06.2016 15:37
Ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός παρουσιάζει τη Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Faust, το project του “Deeper Reflections” με το κουαρτέτο του (Constantine Cheimarios Quartet).
Petros Klampanis Group live στο Gazarte
25.04.2016 14:39
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού... ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο GAZARTE.
Petros Klampanis Group live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
22.04.2016 15:12
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
50 χρόνια Γιώργος Κατσαρός: Αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.12.2015 14:32
Ένα σπουδαίο, τιμητικό αφιέρωμα στον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Κατσαρό έρχεται τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.