Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τάνγκο στο τρένο στο Ρούφ

Τάνγκο στο τρένο στο Ρούφ
Η Santa Milonguita μας καλεί προς... επιβίβαση στο ρυθμό του tango, στην πιο ατμοσφαιρική αποβάθρα της Αθήνας. Πιστή στην παράδοση της

αυθεντικής αργεντίνικης milonga (μιλόνγκα), η βραδιά χορού Santa Milonguita, κάνει την καλοκαιρινή της εμφάνιση και μεταφέρει τη μαγεία του tango κάθε Παρασκευή βράδυ στο Τρένο στο Ρουφ.

 


Οι λάτρεις του tango έχουν την ευκαιρία να χορέψουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ, δημιουργώντας οι ίδιοι μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Καλεσμένοι δεν είναι βέβαια μόνο όσοι επιθυμούν να χορέψουν, αλλά και φίλοι του tango εν γένει, που απολαμβάνουν τη μουσική και το ποτό τους στα «τραπεζάκια έξω» από τα βαγόνια του Τρένου στο Ρουφ.

 


Οι εμπνευστές της Santa Milonguita επιλέγουν  να ντύσουν τις βραδιές με μουσικές από την κλασική περίοδο του tango -με έμφαση στις δεκαετίες  από το 1920 έως το 195ο. 

 

 

Τη μουσική επιμελείται ο χορευτής και δάσκαλος Νίκος Καρβουντζής.

Σχετικές ειδήσεις
Το Tango Por Dos στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.02.2017 12:20
Το Tango Por Dos, το διασημότερο τάνγκο στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα για 3 παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ζιζέλ από το Μπαλέτο Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Θέατρο Ολύμπια
24.11.2016 15:58
Η Ζιζέλ, ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του ρομαντισμού, σε γοητευτική μουσική του Αντόλφ Αντάμ, επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε χορογραφία του Ιρέκ Μουχαμέντοφ και μουσική διεύθυνση Ηλία Βουδούρη και Ζωής Ζενιώδη.
Εν αναμονή, της ομάδας AleaJactaEst στο Τρένο στο Ρουφ
29.09.2016 12:09
Η παράσταση "Εν αναμονή" της AleaJactaEst που θα πραγματοποιηθεί 3-9 Οκτωβρίου 2016 στο τρένο στο Ρουφ στα πλαίσια της Εβδομάδας Σύγχρονου Χορού - Compartments Dance Project.
Compartments Dance Project: εβδομάδα σύγχρονου χορού στο Τρένο στο Ρουφ
19.09.2016 14:10
13 επιλεγμένες ομάδες χορού, από τη Δευτέρα 3 έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, τολμούν και προτείνουν να τους ακολουθήσουμε στα λιλιπούτεια διαμερισματάκια (compartments) του New Wagon του Τρένου στο Ρουφ.
compartments dance project: Πρόσκληση συμμετοχής στο αφιέρωμα του Τρένου στο Ρουφ
30.06.2016 11:49
Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ διοργανώνει από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 ένα επταήμερο αφιέρωμα στον σύγχρονο χορό με τίτλο “compartments dance project”.