Οι εκδόσεις Τετράγωνο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Κουκουλούδη «Κολάζ»

που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 στις 21.00 στο Six Dogs. 

Ένα σύγχρονο νεανικό μυθιστόρημα με εξαιρετικά  δυνατό θέμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα συζητηθεί – ιδίως με όσα ακούγονται στις μέρες μας για τρομοκρατικές ενέργειες, μολότοφ, πεδία βίας, «γιάφκες» κ.ο.κ.Φαντασία μαζί με σύγχρονο ρεαλισμό. Αντισυμβατική γραφή. Αποδομημένοι διάλογοι.

 

Τι γίνεται όμως όταν οι εγκόσμιοι έρωτες δε μας λένε τίποτα; Μπορεί τότε να ερωτευτούμε πλάσματα της φαντασίας μας; Θα μας πληγώσουν και αυτά ή θα μείνουν για πάντα στο πλευρό μας;  Μέσα από τον πόνο γινόμαστε καλύτεροι ή μισάνθρωποι;

Ένα βιβλίο για τους παρίες του μικροαστικού κόσμου μας και της ηθικής του. Ένα βιβλίο για κάποιους που δε φοβήθηκαν τον πόνο, τη μοναξιά και τα φαντάσματα της συνείδησής τους.

Ο συγγραφέας: Αποστόλης Κουκουλούδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών / Σχολή Θετικών επιστημών, Τμήμα Μαθηματικών. Έχει δουλέψει στην Domino’s Pizza, σαν σερβιτόρος και μπάρμαν, σαν υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου και σαν καθηγητής παραδίδοντας Ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής.

 

Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας AIRBAG που παρουσίασε την μουσικοθεατρική παράσταση (performance) «Πόσο χρεώνετε τον θάνατο μου» στο Μadclub στο Γκάζι.

Τον ενδιαφέρει το Θέατρο, ο κινηματογράφος, η λογοτεχνία, τα ταξίδια και η μουσική.