Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Βραδιές αφήγησης με τον Ταξιάρχη Μπεληγιάννη στο Ακαδήμεια

Βραδιές αφήγησης με τον Ταξιάρχη Μπεληγιάννη στο Ακαδήμεια
Το θέατρο «Ακαδήμεια» παρουσιάζει τον Ταξιάρχη Μπεληγιάννη σε δυο βραδιές αφήγησης για μικρούς και μεγάλους στην αυλή

τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 8.30 και την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μπουνταλάκης Μανόλης (Λύρα) & Παπιώτης Γιώργος (κρουστά, κιθάρα, ούτι).

\"Ελάτε να πούμε ψέματα πέντε σακιά γιομάτα, ψέματα κι αλήθεια, έτσι είναι τα παραμύθια\"

Μια μύγα που δέχεται επισκέψεις στον πύργο που έφτιαξε, ένας κοντοπίθαρος που τα βάζει με το δράκο για τα μάτια μιας βασιλοπούλας και άλλα πολλά σας περιμένουν για να ταξιδέψετε μαζί τους.

 

 

Πέμπτη 14 Ιουλίου 9:30μ.μ.
Βραδιά αφήγησης για ενήλικες:
\"Τα χρυσά κλαδιά και ο Αλίμονος\"

 

Ελάτε σε ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας με συντρόφους το γιο του Ήλιου, το γιο του Φεγγαριού και το γιο της Θάλασσας στην αναζήτηση της έμορφης του κόσμου.
Ταξίδι επικίνδυνο με οδηγό την αγάπη που ούτε ο θάνατος μπορεί να την νικήσει.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ομήρου Οδύσσεια του Μιχάλη Γκανά ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
31.01.2017 10:50
Ο Μιχάλης Γκανάς επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη διασκευή της Οδύσσειας του Ομήρου για μικρούς και μεγάλους.
Η Δήμητρα Ψυχογιού παρουσιαζει το  «Μαζί» στο Εν Πλω
21.11.2016 11:48
Οι εκδόσεις Εν Πλω σας προσκαλούν, μικρούς και μεγάλους, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Ψυχογυιού «Μαζί» την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Εν Πλω, στο Εμπορικό κέντρο Atrium.
Τέσσερεις καλοκαιρινές βραδιές με τον Καραγκιόζη
14.07.2016 10:36
Στην αυλή του Art Bar Poems & Crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης και για τέσσερεις ξεχωριστές βραδιές ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης συνομιλεί με εκλεκτούς καλεσμένους για το Ελληνικό Θέατρο Σκιών, τις σημαντικές στιγμές του και τους ανθρώπους που το σημάδεψαν και παρουσιάζει τρεις κλασικές παραστάσεις Καραγκιόζη.
Συμμετοχή της Atopos στην έκθεση Cosmos, the Rencontres d’Arles
28.06.2016 16:14
Η ATOPOS CVC με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Cosmos Arles Books 2016 στη Γαλλία, με το νέο βιβλίο της με τίτλο UNLOCKED: ένα βιβλίο υπό μορφή φωτογραφικής αφήγησης, το οποίο επιχειρεί να «ξεκλειδώσει» την απεικόνιση του «Γυμνού Σώματος» στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή.
Πετεινός νοτίων προαστίων - Στάμος Τσιτσώνης
10.03.2016 11:07
Στη νέα συλλογή διηγημάτων του, Πετεινός νοτίων προαστίων, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κριτική, ο Στάμος Τσιτσώνης, απομακρύνεται για λίγο από τη χρήση των μαθηματικών, ως συνδετικού κρίκου των ιστοριών του, αλλά διατηρεί την ίδια ισχυρή δομή και αφήνεται ξανά στην καλλιέργεια της πυκνής αφήγησης κρατώντας αμείωτο το χιούμορ, την ειρωνεία και την ανατροπή. Αυτή τη φορά συνδέει μεταξύ τους πρόσωπα και καταστάσεις, σαν σενάρια ταινιών μικρού μήκους, σε έναν κόσμο εξπρεσιονιστικό που συγγενεύει πολύ με τον δικό μας.