Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο

Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο
Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, καλεί:

i. Τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές Δραματικών Σχολών και νέους ηθοποιούς σε σεμινάριο που αφορά στην υποκριτική του Αρχαίου Δράματος. Η τελική επιλογή θα γίνει  μετά από ακρόαση . Στο σεμινάριο, που θα στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων στο Ν. Κόσμο από 25 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου, θα διδάξουν οι: Ρούλα Πατεράκη και  Γιάννης Μαργαρίτης - υποκριτική, Γιώργος Ζαμπουλάκης -υποκριτική με προσωπείο, Ελένη Παπάζογλου και  Πλάτων Μαυρομούστακος - θεωρητικά και Έρση Πίτα - κίνηση.

 


Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 150€. Στους σπουδαστές θα χορηγηθεί κάρτα για δωρεάν είσοδο σε όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος και βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.  

 

 

ii. Νέους και νέες που θα ήθελαν να συμμετέχουν εθελοντικά σε μεγάλη θεατρική παρέλαση στις λεωφόρους του κέντρου των Αθηνών. Στην παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου, θα απαγγείλουν ομαδικά αποσπάσματα τραγωδιών.

 


Οι υποψήφιοι σπουδαστές και εθελοντές θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 36 38 147, από 11 έως 22 Ιουλίου, 10.00 έως 14.00.

 

 

Εναλλακτικά οι υποψήφιοι μπορούν να κατεβάσουν από το http://www.athenscityculture.gr/ την αίτηση συμμετοχής τους και να την  αποστείλουν ηλεκτρονικά στο ancient.drama@gmail.com.

 


Σχετικές ειδήσεις
45ο Φεστιβάλ Βιβλίου: Οι εκδηλώσεις
08.09.2016 12:19
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου μας προσκαλεί στο 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου, όπως κάθε χρόνο, στο χώρο του Ζαππείου, στο πλαίσιο του οποίου έχει προγραμματίσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.
2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας: Πρόσκληση συμμετοχής
21.04.2016 10:37
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ»  σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Πλέγμα, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα για να συμμετάσχουν στο «2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα  της Χίου 7 και 8 Σεπτέμβρη 2016. 
6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θέατρου: Πρόσκληση συμμετοχής
10.03.2016 17:01
Για έκτη συνεχή χρονιά το θέατρο ELIART διοργανώνει Φεστιβάλ για νέους δημιουργούς!
Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας: Πρόσκληση συμμετοχής
07.03.2016 14:40
Στο πλαίσιο της θεσμικής συνεργασίας μεταξύ LAGFF με τις «Ημέρες Γαστρονομίας» και το «Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας», οι διοργανωτές σχεδιάζουν ένα ξεχωριστό θεματικό αφιέρωμα στην ελληνική γαστρονομία και τη νέα ελληνική κουζίνα.
5ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων στο Ινστιτούτο Θερβάντες
18.02.2016 13:14
Το 5ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων πραγματοποιείται στο Ινστιτούτο Θερβάντες με τη συνεργασία της Πρεσβείας της Ισπανίας, του Teatro Pasión και φέτος με την ειδική συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Δράματος (ΕΚΔ) της Ισπανίας.