Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Το Fringe 4 έρχεται τον Οκτώβριο!

Το Fringe 4 έρχεται τον Οκτώβριο!
Όταν το Πειραματικό Θέατρο ταξιδεύει από το Εδιμβούργο στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουμε ότι ένα και μόνο ένα φεστιβάλ θα έχει την τιμητική του, τη μέρα αναχώρησης! Το Fringe επανέρχεται για τέταρτη φορά...

Όταν το Πειραματικό Θέατρο ταξιδεύει από το Εδιμβούργο στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουμε ότι ένα και μόνο ένα φεστιβάλ θα έχει την τιμητική του, τη μέρα αναχώρησης! Το Fringe επανέρχεται για τέταρτη φορά...

Το πολυαναμενόμενο mini Fringe Festival της Θεσσαλονίκης αλλάζει φέτος ημερομηνία, εκτάκτως φέτος, και σε συνεργασία με το Principal Club Theater, μας κλείνει ραντεβού για τέσσερις μέρες, από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου.

Το Fringe Festival στις προηγούμενες τρεις διοργανώσεις του συγκέντρωσε ένα κοινό, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις νέες προτάσεις από το «μέτωπο» του «πειραματικού» και σωματικού θεάτρου, με στις οποίες επικεντρώνεται το φεστιβάλ.

Το mini Fringe Festival της Θεσσαλονίκης είναι μια επιλογή παραστάσεων που διακρίθηκαν στο Edinburgh Fringe Festival (Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου Εδιμβούργου), ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ του κόσμου, και μια ανοιχτή γιορτή έκφρασης μέσα από το θέατρο, τη μουσική και το χορό που έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις πιο πρωτοποριακές και ανατρεπτικές προτάσεις στο χώρο του θεάματος.

Info
Mini Fringe Festival
Από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου
Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: τηλ.: 2310 378 314 και Chrysoula.Melidou@britishcouncil.gr
www.myspace.com/fringegr

Σχετικές ειδήσεις
Η Στέγη ταξιδεύει εκτός συνόρων τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο 2016
13.10.2016 17:11
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας εξαρχής ως βασικό άξονα την εξαγωγή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και την υποστήριξη Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζει την εκτός συνόρων δράση της, με την υποστήριξη της περιοδείας παραστάσεών της.
Πορείες Τρωάδων από το Σχήμα εκτός Άξονα στη Θεσσαλονίκη
28.09.2016 16:25
Το Σχήμα εκτός Άξονα ξεκίνησε τη φετεινή σεζόν με ένα πετυχημένο κατέβασμα τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Συνεχίζει με τις Πορείες Τρωάδων σε σκηνοθεσία Αναστασίας Θεοφανίδου τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Εικόνα στο 1ο Reborn in Athens Festival
08.07.2016 14:07
Η Performance «ΕΙΚΟΝΑ» έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στο 1ο Reborn in Athens το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 στις 22.00 στο Θησείον, ένα θέατρο για τις Τέχνες.
«Θεσσαλονίκη-Ανασκαφή 2» στo Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
13.06.2016 15:12
Επόμενος σταθμός της δράσης «Θεσσαλονίκη-Ανασκαφή 2» το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, στις 20.00.