Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

The third part of the night στο Bios

The third part of the night στο Bios
Το BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν μια σειρά από προβολές και μουσική  στην ταράτσα του bios κάθε Παρασκευή. Οι θεατές  που θα βρεθούν στην ταράτσα

του bios, θα φορούν ακουστικά επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!, οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες και  παίζουν μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.

 

 

Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 - The third part of the night (Andrzej Zulawski, Poland, 1971)

 


Μία από τις σημαντικότερες Πολωνικές παραγωγές, η ταινία The Third Part Of The Night τοποθετείται στην Πολωνία την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, όπου ένας νεαρός κρατείται όμηρος με την οικογένεια του και τελευταία στιγμή καταφέρνει να αποδράσει και να γλιτώσει από τον θάνατο.

 

Φτάνοντας στην πόλη, οι αρχές  τον αναζητούν και συλλαμβάνουν κάποιον άλλο που του μοιάζει, ενώ ο ίδιος βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι μιας νεαρής εγκύου γυναίκας την οποία βοηθά να γεννήσει και η οποία μοιάζει πολύ με την νεκρή γυναίκα του.

 

 

Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios με noir αισθητική και θέα την Ακρόπολη.

 

Το BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios κάθε Παρασκευή.


Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, θα φορούν ακουστικά επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!, οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες και  παίζουν μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.


Σχετικές ειδήσεις
 Ταινίες μικρού μήκους από το Πάντειο στο Τριανόν
24.10.2016 12:38
Οι φοιτητές του Π.Μ.Σ. «Πολιτιστική Διαχείριση» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, ετοιμάζουν μια κινηματογραφική βραδιά και με χαρά μας παρουσιάζουν τις μικρού μήκους ταινίες τους.
Sssh! Silent Movies: Fish Tank της Andrea Arnold στο Bios
01.08.2016 17:22
Η ταινία Fish Tank που θα προβληθεί στις 3 Αυγούστου 2016 στη Ταράτσα Μπάιος, ανήκει στην ενότητα Teenage Angst.
Δύο βραδιές Εxperimental Cinema στην Ταράτσα του Θεάτρου Εμπρός
22.06.2016 14:47
Το +Ινστιτούτο [Πειραματικών Τεχνών] παρουσιάζει 2 βραδιές πειραματικού κινηματογράφου με την επονομασία EXPERIMENTAL CINEMA στην υπέροχη ταράτσα του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ, την Τρίτη 28 Ιουνίου και την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016.
Μεταμεσονύκτιες προβολές Απριλίου στον κινηματογράφο Άστορ
06.04.2016 10:54
Κάθε Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα, το ΑΣΤΟΡ χαμηλώνει τα φώτα του Φουαγιέ και προβάλλει ταινίες νέες αλλά και κλασικές, ταινίες νουάρ αλλά και τρόμου.
5 δεκαετίες, 50 ταινίες / Η δεκαετία του ’30: Λήξη αφιερώματος με την «Αστέρω» & τις S.W.I.M.
02.03.2016 12:57
Στο πλαίσιο της «μικρής λέσχης» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, το αφιέρωμα «5 δεκαετίες, 50 ταινίες/Η δεκαετία του ‘30» κλείνει με την προβολή της ταινίας Αστέρω, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.