Το BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios κάθε Παρασκευή. Οι θεατές  που θα βρεθούν στην ταράτσα

του bios, θα φορούν ακουστικά επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!, οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες και  παίζουν μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.

Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 – The third part of the night (Andrzej Zulawski, Poland, 1971)

Μία από τις σημαντικότερες Πολωνικές παραγωγές, η ταινία The Third Part Of The Night τοποθετείται στην Πολωνία την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, όπου ένας νεαρός κρατείται όμηρος με την οικογένεια του και τελευταία στιγμή καταφέρνει να αποδράσει και να γλιτώσει από τον θάνατο.

Φτάνοντας στην πόλη, οι αρχές  τον αναζητούν και συλλαμβάνουν κάποιον άλλο που του μοιάζει, ενώ ο ίδιος βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι μιας νεαρής εγκύου γυναίκας την οποία βοηθά να γεννήσει και η οποία μοιάζει πολύ με την νεκρή γυναίκα του.

Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios με noir αισθητική και θέα την Ακρόπολη.

Το BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios κάθε Παρασκευή.

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, θα φορούν ακουστικά επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!, οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες και  παίζουν μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.