Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά για τα χωριά SOS στον Λυκαβηττό

Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά για τα χωριά SOS στον Λυκαβηττό
Μια συναυλία για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα δώσει ο μεγάλος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς την Κυριακή …

3 Ιουλίου 2011.

 

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δεν κάνουν μεγάλο θόρυβο, αλλά κάνουν μεγάλη δουλειά για τα παιδιά. Δημιουργούν από το 1982 στη χώρα μας οικογένειες για παιδιά που παραμελούνται, εγκαταλείπονται ή κακοποιούνται, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν με αγάπη και σεβασμό, με στέγη, φαγητό, υγειονομική φροντίδα, μόρφωση και με σταθερούς συναισθηματικούς δεσμούς.

 

Με εγκαταστάσεις σήμερα στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και με Στέγες Νέων, Ξενώνες Προστασίας και Θεραπείας Κακοποιημένων Βρεφών και Νηπίων και Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας σε διάφορα αστικά σημεία, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος αποδύονται σε μια συγκινητική προσπάθεια προκειμένου να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες -δυστυχώς- σχετικές ανάγκες της κοινωνίας και ταυτόχρονα στις υψηλότερες απαιτήσεις βιωσιμότητας του Οργανισμού, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

 

 

Ο άφθαρτος και πάντα ευαίσθητος στα κοινωνικά ζητήματα Μανώλης Μητσιάς, προσφερθείς αφιλοκερδώς για να έχουν επόμενη μέρα τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, θα υπενθυμίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους πιο σημαντικούς σταθμούς της πάνω από τέσσερις δεκαετίες μουσικής διαδρομής του. Συμμετέχει ερμηνευτικά η Νανά Μπινοπούλου .

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο Μανώλης Μητσιάς για μία συναυλία στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου
22.08.2016 17:09
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), μας προσκαλούν την Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 9 μ.μ., στην συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά και τον Σταύρο Σιόλα, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.
Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας στην Τήνο
28.07.2016 17:05
Για δέκατη χρονιά, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου», και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 μια συναυλία έντονα συναισθηματική με τίτλο «Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας», σ' έναν ατμοσφαιρικό χώρο μοναδικής ενέργειας και δυναμικής, όπως αυτός του Θεάτρου Κώστα Τσόκλη στον Κουμάρο της Τήνου.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».