Μια συναυλία για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα δώσει ο μεγάλος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς την Κυριακή …

3 Ιουλίου 2011.

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δεν κάνουν μεγάλο θόρυβο, αλλά κάνουν μεγάλη δουλειά για τα παιδιά. Δημιουργούν από το 1982 στη χώρα μας οικογένειες για παιδιά που παραμελούνται, εγκαταλείπονται ή κακοποιούνται, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν με αγάπη και σεβασμό, με στέγη, φαγητό, υγειονομική φροντίδα, μόρφωση και με σταθερούς συναισθηματικούς δεσμούς.

Με εγκαταστάσεις σήμερα στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και με Στέγες Νέων, Ξενώνες Προστασίας και Θεραπείας Κακοποιημένων Βρεφών και Νηπίων και Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας σε διάφορα αστικά σημεία, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος αποδύονται σε μια συγκινητική προσπάθεια προκειμένου να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες -δυστυχώς- σχετικές ανάγκες της κοινωνίας και ταυτόχρονα στις υψηλότερες απαιτήσεις βιωσιμότητας του Οργανισμού, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Ο άφθαρτος και πάντα ευαίσθητος στα κοινωνικά ζητήματα Μανώλης Μητσιάς, προσφερθείς αφιλοκερδώς για να έχουν επόμενη μέρα τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, θα υπενθυμίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους πιο σημαντικούς σταθμούς της πάνω από τέσσερις δεκαετίες μουσικής διαδρομής του. Συμμετέχει ερμηνευτικά η Νανά Μπινοπούλου.