Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Φωτεινή Δάρρα: συναυλία στα Γιάννενα

Φωτεινή Δάρρα: συναυλία στα Γιάννενα
Η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Υπαίθριο θέατρο της εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών στα Ιωάννινα σε μια συναυλία

«γεμάτη φως», την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011.

 

Η Φωτεινή Δάρρα επιλέγει τα Ιωάννινα για να δώσει την εναρκτήρια συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας, υποστηρίζοντας έναν ξεχωριστό κοινωνικό σκοπό και φέρνει έναν αέρα αισιοδοξίας και χαράς.

 

Έχοντας στο πλευρό της εξαίρετους μουσικούς, σκοπεύει να ταξιδέψει το κοινό, τόσο στα γνώριμα μονοπάτια των πιο γνωστών και αγαπημένων επιτυχιών της («Αγόρι μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Αν σ᾽αρνηθώ αγάπη μου», «Σταγόνα-σταγόνα», «Φεύγα», «Λένη», «Οι Μάγισσες της Σμύρνης») όσο και σε αυτά ελληνικών και ξένων επιτυχιών που όλοι αγαπάμε και που συνηθίζει να περιλαμβάνει στα προγράμματά της, με την μοναδική ερμηνεία της. Τραγούδια όπως: «Στα ίδια μέρη», «Συ μου χάραξες πορεία», «I will always love you», «Spente le Stelle», « The show must go on» και άλλα.

 

 

Τη συναυλία διοργανώνει o Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, με την Χορηγία της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης στις φυλακές Σταυρακίου.

 


Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν υπέρ του σκοπού αυτού.

Σχετικές ειδήσεις
Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στο Λιτόχωρο
09.08.2016 12:54
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 θα βρίσκεται στο all day beach bar restaurant ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ, στο Λιτόχωρο.
...απλά Καλοκαίρι!: Η Φωτεινή Δάρρα σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.07.2016 16:43
Φωτεινή Δάρρα. Η φωνή που μας ταξίδεψε στον κόσμο, γεμίζει τις αποσκευές της με τα καλύτερα τραγούδια της και ταξιδεύει...
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 10:00
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές και την καλλιτεχνική προσφορά της στο χώρο της μουσικής.
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.