Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για το ΚΕΘΕΑ Νόστος στο Βεάκειο

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για το ΚΕΘΕΑ Νόστος στο Βεάκειο
Ο Γιώργος Νταλάρας αποδεχόμενος την πρόταση του ΚΕΘΕΑ Νόστος προσφέρει μια μοναδική συναυλία για τους σκοπούς  του συλλόγου

στο Θέατρο Βεάκειο την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 21:30.


Μαζί του στη σκηνή , ενώνουν τις φωνές τους ο εκρηκτικός Μιχάλης Τζουγανάκης και η πολύ καλή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Θα παρουσιάσουν στο κοινό το πρόγραμμα της πολύ πετυχημένης Ευρωπαϊκής περιοδείας με τραγούδια σταθμούς από την αρχή της μεγάλης  του μουσικής πορείας , σε κλασικές αλλά και  νέες ενορχηστρώσεις. 

 


Μαζί τους στη σκηνή 12 σολίστες μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους. Είναι οι: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρες),  Δημήτρης Κωστόπουλος (πλήκτρα), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Ντάσσο Κούρτη (ακορντεόν), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Ανδρέας Παπάς και Πέτρος Κούρτης (κρουστά), Γιώργος Σκορδαλός (λύρα). Μπουζούκι παίζουν ο Γιώργος Μάτσικας και ο Νίκος Μέρμηγκας.

 


Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη.
Ο σχεδιασμός του ήχου είναι του Παντελή Γιατζιτζόγλου σε συνεργασία με τον Αντώνη Ζαχόπουλο και οι φωτισμοί είναι του Γιάννη Μανιατάκου.

 

 

Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) , του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

 


Η λειτουργία του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ξεκίνησε το 1993 με την ίδρυση της Θεραπευτικής Κοινότητας ΝΟΣΤΟΣ στα Σελήνια της Σαλαμίνας για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών από τον Πειραιά, τα νησιά του Αιγαίου και τη νότια Ελλάδα. Σταδιακά άρχισαν να λειτουργούν το Συμβουλευτικό Κέντρο, το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης, το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης, το Τμήμα Εκπαίδευσης, το Τμήμα Έρευνας και το Τμήμα Διοίκησης και Οικονομικού. Έτσι το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ εξελίχθηκε σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανταποκρίνεται με ολοκληρωμένο τρόπο στις ανάγκες των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους. 

 


Ενεργό συμπαράσταση στο έργο του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ προσφέρει ο Σύλλογος Οικογένειας, ο οποίος ιδρύθηκε το 2001 και διοικείται από ένα επταμελές διοικητικό συμβούλιο που εκλέγεται από τα μέλη του.

 


Ο Σύλλογος απευθύνεται σε γονείς αδέλφια και συζύγους που παρακολουθούν ή έχουν ολοκληρώσει το Πρόγραμμα του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, καθώς και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες και να συμπαρασταθούν έμπρακτα στο έργο του Προγράμματος.

 


Βασικοί ΣΤΟΧΟΙ του Συλλόγου είναι:


Ενημέρωση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα της εξάρτησης και προβολή του έργου που επιτελεί το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.


Στήριξη και οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Προγράμματος.
Δικτύωση με φορείς, οργανισμούς και ιδιώτες και ενημέρωση της κοινής γνώμης για το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης.

 


Ηθική συμπαράσταση και ενεργοποίηση μελών του Συλλόγου ή άλλων ατόμων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

 


Ανάπτυξη εναλλακτικών δράσεων (μουσικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών) που αντιτάσσονται στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

 

Διαβάστε επίσης: http://www.culturenow.gr/interviews/Γιώργος_Νταλάρας:_Μακάρι_να_μπορούσαμε_να_τα_αλλάζαμε_όλα_με_την_μουσική.html

Σχετικές ειδήσεις
Sold out - Ο Γιώργος Νταλάρας με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Βεάκειο Θέατρο
31.08.2016 10:06
Τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα φέρει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, στη μοναδική στάση της περιοδείας του στην Αττική ο Γιώργος Νταλάρας.
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών
09.08.2016 16:51
Ο Γιώργος Νταλάρας στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστεί στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών για μία συναυλία την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016.
Ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει στην Ελλάδα με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
16.06.2016 10:02
Με τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα μας ταξιδέψει ο Γιώργος Νταλάρας το φετινό καλοκαίρι με οδηγό την μεγάλη αγάπη του για τον «αγαπημένο συνθέτη της ζωής του».
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο
09.06.2016 13:38
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα βρίσκονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή στην Ακτή Πειραιώς
29.03.2016 16:16
Άσε με πάλι να σου πω... Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς τραγουδάει τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με τους Θοδωρή Κοτονιά, Βασιλική Καρακώστα και Ασπασία Στρατηγού για τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου 2016 και 7 Μαΐου 2016.