Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Τα Υπόγεια Ρεύματα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Τα Υπόγεια Ρεύματα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι
Την πρώτη τους εμφάνιση στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα κάνουν τα Υπόγεια Ρεύματα μαζί με τον διεθνούς φήμης Έλληνα ντράμερ Καλλίστρατο

Δρακόπουλο, γνωστό στο εξωτερικό ως Kal Drako, στη συναυλία που διοργανώνεται την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι).


Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας στο μουσικό χώρο, έχει προγραμματίσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές…

 


Με αφορμή τη δισκογραφική του δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», θα παρουσιάσει και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύτερο ρεπερτόριο του διακεκριμένου συνθέτη, σε στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσου, Α. Αλκαίου, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκη, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτη, Ν. Καββαδία, Β. Μπίρμαν κ.ά.).

 


Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (τραγούδι-κιθάρα), Κώστα Παρίσση (κιθάρα-τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο) και Τάσο Πέππα (τύμπανα).

 

 

Στη συναυλία θα εμφανιστεί ως opening act ο Kal Drako, (μετά την σύντομη, αλλά επιτυχημένη συνεργασία τους τον περασμένο χειμώνα), ο οποίος επί σκηνής δίνει ένα δυνατό performance-έκπληξη με διάφορα όργανα , εντυπωσιάζοντας όσους δεν τον γνωρίζουν!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης live στο Σταυρό του Νότου
04.10.2016 14:47
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει στον Σταυρό του Νότου, τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. 
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
23.08.2016 10:52
Ο Μπάμπης Στόκας με τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα, θα βρίσκονται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9μ.μ. στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016».
Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης στα Αισχύλεια 2016
10.08.2016 12:02
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θεατράκι Μαγούλας, στα πλαίσια των Αισχυλείων 2016.
Η Eλίζα Βελλιά για 3 συναυλίες στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
24.03.2016 17:09
Η Ελίζα Βελλιά άφησε την Ελλάδα πριν περίπου 20 χρόνια και επιστρέφει σήμερα, για τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις ― με τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα), τον Νίκο Ξυδάκη και τον Haig Yazdjian ―, με συνθέσεις ριζωμένες στην κέλτικη παράδοση (Ιρλανδία, Σκωτία, τη Βρετάνη της Γαλλίας όπου ζει τα 15 τελευταία χρόνια).
Τα Υπόγεια Ρεύματα unplugged στου Στράτου
16.02.2016 12:39
Τα Υπόγεια Ρεύματα για τρεις Πέμπτες στο art café Στου Στράτου με το ακουστικό τους σετ!