Τρεις μαγικές βραδιές θα παρουσιάσουν η Έλλη Πασπαλά και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος στο

μουσικό προαύλιο του θεάτρου Badminton, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, την Παρασκευή 1η & το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έχει ντύσει με τη μουσική του συνολικά 25 ταινίες και σήριαλ τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Ως κιθαρίστας στην αρχή με συνεργασίες σημαντικές (Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος) αλλά και ως συνθέτης μουσικής και τραγουδιών στη συνέχεια, κατάφερε να μπει στην ουσία της μελωδικής μουσικής κι έτσι εξελίχθηκε σ\’ έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του.

Από τα \’90ς έως σήμερα ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έγραψε μερικά από τα πιο μεστά κομμάτια της εποχής μας.

«Μην ονειρεύεσαι», «Με τα μάτια κλειστά», «Να \’χα δυο ζές», «Λευκό μου γιασεμί», \”Summertime in Prague\”, «Ενός λεπτού φιλί» κ.α

Η μουσική του πέρα από το προσωπικό της σήμα εμπεριέχει εκτός από δυτικές, ανατολίτικες, αφρικανικές και βυζαντινές ηχορυθμίες.

Είναι από τους συνθέτες εκείνους που δίνουν ένα διαφορετικό πολιτισμικό στίγμα, απόσταγμα με ό,τι μας κληροδοτεί ο Μεσογειακός και ο Βαλκανικός χώρος.

Η Έλλη Πασπαλά είναι προικισμένη με μια φωνή ευγενική, ζεστή, ατόφια σε συναισθήματα. Από τα χρόνια που τραγουδούσε με τον Μάνο Χατζιδάκι ως σήμερα παραμένει μία από τις πιο εκφραστικές ελληνίδες τραγουδίστριες. Με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο την συνδέουν τραγούδια – επιτυχίες και πολλά χειροκροτήματα αφού έχουν παίξει μαζί σε εκατοντάδες συναυλίες.

Μαζί τους όπως πάντα η Ορχήστρα του Δρόμου. Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα, Ανδρέας Συμβουλόπουλος: πιάνο, ακορντεόν, Παντελής Στόϊκος: τρομπέτα, Ferqus Curry: κοντραμπάσο.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.