Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Φέτος θα γίνει... της Δωδέκατης Νύχτας

Φέτος θα γίνει... της Δωδέκατης Νύχτας
Η εταιρεία τέχνης «5η Εποχή» παρουσιάζει την κωμωδία του William Shakespeare «Δωδέκατη Νύχτα» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Το έργο , το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου στο θέατρο της Πετρούπολης, θα περιοδεύσει σε φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εταιρεία τέχνης «5η Εποχή» παρουσιάζει την κωμωδία του William Shakespeare «Δωδέκατη Νύχτα» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Το έργο, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου στο θέατρο της Πετρούπολης, θα περιοδεύσει σε φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου.

Πρόκειται για μια κλασική κωμωδία που έχει καταχορυθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς. Η υπόθεση του έργου αναφέρεται στον έρωτα ενός άντρα, του Δούκα Ορσίνο για την νεαρή Ολίβια, ο οποίος προκειμένου να την κατακτήσει περνάει τα πάνδινα.

Μέσα από κωμικά περιστατικά και γεγονότα εξελίσσεται η ιστορία, συνοδευόμενη από μουσικές και διασκευές γνωστών τζαζ κομματιών. Η «Δωδέκατη Νύχτα» μιλάει για την τελευταία νύχτα των Χριστουγέννων, όπου όλα επιτρέπονται.

Παίζουν οι ηθοποιοί, Πάνος Σκουρολιάκος, Γωγώ Μπρέμπου, Φώτης Σπύρος, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Κάππας, Νίκος Ορφανός, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Μαριάνθη Φωτάκη, Σαράντος Γεωγλερής, Νικόλας Στυλιανού και η Νάντια Κοντογεώργη.

Info
Δωδέκατη Νύχτα
Πρεμιέρα 26 Ιουνίου
Θέατρο Πετρούπολης

Σχετικές ειδήσεις
Ο
19.01.2017 16:03
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση των MANETUWAK, ΟΘΕΛΛΟΣ: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ του William Shakespeare σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Αχτάρ - Παναγιώτη Μπρατάκου.
Η Αντιγόνη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Θέατρο Πέτρας
28.06.2016 12:34
Από το Θέατρο Πέτρας ξεκινά η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της Αντιγόνης του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.
Με το ίδιο μέτρο, του William Shakespeare από τους C. for Circus στο Black Box
12.05.2016 13:55
Η ομάδα C. for Circus ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Black Box για να παρουσιάσει το έργο του William Shakespeare, Με το ίδιο μέτρο.
Η κυρία της νύχτας, του Γιάννη Μαρή στο θερινό Gazarte
10.05.2016 12:54
Η θεατρική ομάδα naan και το gazARTE παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή «Η κυρία της νύχτας» σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα από 15 Ιουνίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του William Shakespeare στο Θησείον, Ένα θέατρο για τέχνες
12.04.2016 16:23
Μαστόρια, ένα έχω να σας πω: ο Βασιλιάς μόλις τέλειωσε το φαΐ του. Ντυθείτε, στολιστείτε και πάμε στο παλάτι για να παίξουμε! Τέλος οι κουβέντες! Φύγαμε!