Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Γίνε Swing Cat!

Γίνε Swing Cat!
Η αθηναϊκή κοινότητα Lindy Hop βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της! Οι Γάτες του Swing από το Λονδίνο έρχονται στην Ελλάδα για να μας μυήσουν στην πιο δυναμική ομάδα χορού!

Η αθηναϊκή κοινότητα Lindy Hop βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της! Οι Γάτες του Swing από το Λονδίνο έρχονται στην Ελλάδα για να μας μυήσουν στην πιο δυναμική ομάδα χορού!

Η πρώτη ομάδα Athens Swing Cats ιδρύθηκε και καλεί όλους τους φανατικούς του είδους να μυηθούν ακόμη περισσότερο, συμμετέχοντας σε αυτήν, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να μάθουν το αυθεντικό '30s-'40s lindy hop swing, balboa, shag και '20s charleston!

Από το Σάββατο 7 Ιουνίου και κάθε Σάββατο η σχολή χορού Choro-logie και οι Athens Swing Cats θα παραδίδουν μαθήματα swing!

Η ομάδα Athens Swing Cats, αποτελείται από τρία βασικά και ιδρυτικά μέλη, με πολυετή πείρα σε χορευτικές ομάδες του Λονδίνου και του Εδιμβούργου.

Οι Athens Swing Cats είναι η Μαριάντζελα, η Μαρία-Νεφέλη και η Josephine, οι οποίες ξεκινούν την προσπάθεια δημιουργίας της πρώτης lindy hop κοινότητας στην Αθήνα διδάσκοντας αποκλειστικά, μοναδικούς για τα ελληνικά δεδομένα χορούς στην αυθεντική τους μορφή, όπως lindy hop swing, balboa, shag και charleston!

Τα μαθήματα θα συμπληρώνονται και από workshops τα οποία θα γίνονται με προσκαλεσμένους, διεθνούς φήμης δασκάλους του lindy hop από την Αγγλία και την Αμερική.

Το lindy hop είναι το ευρέως αποκαλούμενο swing το οποίο όμως διαφέρει ολοκληρωτικά από το αυστηρό και περιοριστικό ballroom swing που διδάσκεται στις σχολές χορού στην Ελλάδα.

Είναι το αυθεντικό swing των δεκαετιών του '30 και '40 το οποίο είναι περισσότερο αυτό που αποκαλούμε street dance ή free style.

Info
Από το Σάββατο 7 Ιουνίου και κάθε Σάββατο
Σχολή χορού Choro-logie, Πειραιώς 76, Κεραμεικό
Ώρα: 13:00-14:00
Τιμή: 8 ευρώ
Πληροφορίες:
Μαριάντζελα Σαλίχου
Athens Swing Cats
athens_swingcats@yahoo.com

Σχετικές ειδήσεις
Βeware of Pity, των Complicite & Schaubühne σε ζωντανή αναμετάδοση από το Λονδίνο
09.02.2017 12:55
"Βeware of Pity" του Stefan Zweig: Δείτε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, αποκλειστικά στο site της Στέγης σε ζωντανή αναμετάδοση από το Barbican του Λονδίνου, τη νέα συμπαραγωγή των Complicite & Schaubühne από τον Simon McBurney, τον άνθρωπο που άλλαξε για πάντα το σύγχρονο θέατρο.
Οι Γειτόνισσες του Παντελή Χορν στην Αθηναϊκή Σκηνή
03.11.2016 15:13
«Οι γειτόνισσες», η καλύτερη ηθογραφία του Παντελή Χορν, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο σύγχρονο θέατρο, στην Αθηναϊκή Σκηνή των Κάλβου-Καλαμπόκη και σκηνοθετεί η Αλεξάνδρα Βουτζουράκη.
Phone home: Μία θεατρική παράσταση σε Αθήνα, Λονδίνο και Μόναχο
20.09.2016 17:32
Τρία θέατρα σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις (Αθήνα, Λονδίνο και Μόναχο) δημιουργούν μια κοινή σπονδυλωτή παράσταση, η οποία παίζεται την ίδια στιγμή στις τρεις πόλεις, με τους θεατές κάθε θεάτρου να βλέπουν ένα μέρος της κάθε ιστορίας.
Αριστοφανιάδα από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στην Καβάλα
18.08.2016 13:09
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης με την καλοκαιρινή του παραγωγή «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» θα βρίσκεται το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην Καβάλα.
Δύο νέες παραγωγές από το Urbn Theatr σε Λονδίνο και Φεστιβάλ Εδιμβούργου
31.05.2016 12:20
Το Urbn Theatr ανακοινώνει την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, σε διεθνές περιβάλλον με τις 2 νέες του παραγωγές, στο Λονδίνο και το Φεστιβάλ Εδιμβούργου αντίστοιχα.