Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Μανώλης Μητσιάς και Κώστας Μακεδόνας στη Βαβυλωνία του Μύλου - αναβολή

Μανώλης Μητσιάς και Κώστας Μακεδόνας στη Βαβυλωνία του Μύλου - αναβολή
Δυο μοναδικοί ερμηνευτές, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Κώστας Μακεδόνας, συνεπείς στην πολυετή διαδρομή τους στο χώρο του καλού ελληνικού …

τραγουδιού, έρχονται για μία και μοναδική εμφάνιση στην Βαβυλωνία του Μύλου στη Θεσσαλονίκη και υπόσχονται μια βραδιά αλλιώτικη, σε πείσμα των καιρών, ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών.


 

Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Κώστας Μακεδόνας, μαζί, σε μια γνήσια λαϊκή βραδιά, πλημμυρισμένη με εικόνες και συναισθήματα. 

 

 

Ένα πρόγραμμα  βασισμένο στο πλούσιο ρεπερτόριό τους, που περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες τους, σε τραγούδια που έγραψαν οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Χρήστος Νικολόπουλος , Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Θεοφάνους κ.α.

 

 


Μια βόλτα, μια μαγική διαδρομή σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια …

 

Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Κώστας Μακεδόνας, ανεβαίνουν στην σκηνή της Βαβυλωνίας την Δευτέρα 20 Ιουνίου και υπόσχονται στο κοινό της Θεσσαλονίκης μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία!

 

 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε την αναβολή της συναυλίας λόγω τεχνικών προβλημάτων. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά.

Σχετικές ειδήσεις
O Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει στο Kremlino
19.01.2017 15:56
Ο Κώστας Μακεδόνας μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του Νοεμβρίου επιστρέφει στο Κρεμλίνο, στο κέντρο του Πειραιά, για μία καινούργια σειρά εμφανίσεων για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου!
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο Κώστας Μακεδόνας για μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
21.06.2016 11:49
Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».