Η Chili Art Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση καλλιτεχνών με τίτλο «Summer Creative feel with the mind» και η οποία θα …

διαρκέσει από τις διαρκέσει από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουλίου 2011.

Η βασική αρμονία – πρωταρχικό μέλημα της ομαδικής αυτής έκθεσης και συνάμα άμεση προβολή όλων όσων εκφράζουν οι καλλιτέχνες – είναι εκείνη που εξασφαλίζει τη συνοχή τόσο ανάμεσα στις διαφορετικές εκφράσεις όσο και ανάμεσα στους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν.

Μεταφέροντας ατόφιες τις δονήσεις του κάθε ερεθίσματος μας μυεί σε έναν κόσμο ιδιάζοντα με εξωτική ατμόσφαιρα και «ελαστική» διάθεση.

Οι Νατάσσα Γκάνα, Ανδρέας Ψαράκος, Σταύρος Κοτσιρέας , Γεωργία Μπλιάτσου, Ρεβέκκα Αλεξοπούλου, Θάλεια-Μαρία Γεωργούλη, Όλγα Κοτσιρέα και Φανή Βαλάσση συνεκθέτουν σε μία έκθεση με τον τίτλο SUMMER CREATIVE – FEEL WITH THE MIND, όπου το αληθινό και το φανταστικό συναντιούνται μπροστά στα μάτια μας με την εικόνα και τα θέματα ενός μοναδικού βασιλείου πραγμάτων:

Η Μαίριλυν της Νατάσσας (Γκάνα) φιλάρεσκα χαμογελά στην πλάζ και στα ψαράκια στο βυθό, της Ολγας (Κοτσιρέα). Τα φωτεινά καλοσχηματισμένα πρόσωπα της Pεβέκκας (Αλεξοπούλου) κοιτούν με «νόημα» τα  λουλούδια και τα φρούτα του Ανδρέα (Ψαράκου). Τα λυγερά  κοσμήματα της Θάλειας (Γεωργούλη) ακουμπούν νωχελικά ατενίζοντας τις αέναες πλεύσεις  της Γεωργίας (Μπλιάτσου).

Γύρω τους δεσπόζουν οι πίνακες του Σταύρου Κοτσιρέα με τοπία θερμά και υγρά και τα αραδιασμένα στο πάτωμα ζωγραφιστά υποδήματα της Φανής (Βαλάσση) περιμένουν να φορεθούν.

Όλη η παρέα έτοιμη για διακοπές πάμε κι εμείς μαζί…

Επιμέλεια έκθεσης Τζέννυ Τσουμπρή