Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση graphic design στη Θεσσαλονίκη

Έκθεση graphic design στη Θεσσαλονίκη
Η έκθεση graphic design της Reified Art Shows με θέμα \"Simple Things Can Save The Earth\" εγκαινιάζεται την Κυριακή

12 Ιουνίου 2011 στις 20:00 στο Silver Dollar Music Bar, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα διασκεδάσετε, θα δείτε τις καινοτόμες προτάσεις των δημιουργών για την προστασία και τη σωτηρία του πλανήτη μας και θα ψηφίστε το καλύτερο design. Δώστε στο δημιουργό του την ευκαιρία να κερδίσει ένα από τα 4 βραβεία του διαγωνισμού της διοργάνωσης! Η δική σας ψήφος συμψηφίζεται με την ψήφο της κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50-50%

 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο από τις 12 έως τις 19 Ιουνίου 2011!


Φιλοξενούνται έργα των:

Αγαπίδης Στέφανος (Θεσσαλονίκη), Αναστόπουλος Δημήτρης (Αθήνα), Αργυριάδης Βίκτωρ (Θεσσαλονίκη), Βαρδάρης Αθανάσιος (Θεσσαλονίκη), Βερεσετζίδου Καρολίνα (Θεσσαλονίκη), Berzoes Lena (Θεσσαλονίκη), Γεώργας Δημήτρης (Αθήνα), Γκαμήλης Γιάννης (Θεσσαλονίκη), Δεληγιαννίδης Θεόδωρος (Θεσσαλονίκη), Εφημίδης Νικήτας (Θεσσαλονίκη), Ιωσηφίδου Γεωργία (Θεσσαλονίκη), Κάμτση Μαρία (Θεσσαλονίκη), Karpoukhin Alexey (Θεσσαλονίκη), Κολοβός Γιώργος (Δράμα), Κοσύβας Θάνος (Καρίτσα, Πιερία), Λυρτζής Άγγελος (Θεσσαλονίκη), Μακρής Άγγελος (Αριδαία, Πέλλα), Νικολαϊδου Νάντια (Θεσσαλονίκη), Παυλίδης Κωνσταντίνος (Δράμα), Ραχούτης Δημήτρης (Πειραιάς), Σεργιάννης Δημήτρης (Θεσσαλονίκη), Σοφιανίδης Χρήστος (Πτολεμαϊδα, Κοζάνη), Τηνιάκου Εβίνα (Αθήνα), Τσαγκαλάκης Βασίλειος (Θεσσαλονίκη), Τσαππή Κατερίνα (Λάρνακα, Κύπρος), Τσιλιγκίρη Δήμητρα (Αθήνα), Χριστοπούλου Μαρία (Αθήνα)

 

Βραβεία Διαγωνισμού

1ο Βραβείο
1 Σεμινάριο Γραφιστικής - 3D Studio Max ή AutoCad ή InDesign ή Web Design - Όμιλος Ξυνή
1 ετήσια συνδρομή σε φωτογραφικό database - Atlas Digital - Roland
Συνέντευξη στο grafistas.gr

2ο Βραβείο
1 Σεμινάριο Γραφιστικής - 3D Studio Max ή AutoCad ή InDesign ή Web Design - Όμιλος Ξυνή
1 Εξωτερικός σκληρός δίσκος LG 320GB - Stockpc.gr
Συνέντευξη στο IPoliStonKosmo.gr

3ο Βραβείο
1 εξάμηνη υποτροφία Graphic Design του Carierra Business and Computing School - Όμιλος Ξυνή

4ο Βραβείο
1 εξάμηνη υποτροφία Graphic Design του Carierra Business and Computing School - Όμιλος Ξυνή

 

Κριτική Επιτροπή

Ντίνος Κωστόπουλος - Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος
Μιχάλης Καρακώστας - Γραφίστας / Καθηγητής του Ομίλου Ξυνή
Μιχάλης Αντωνόπουλος - P+W magazine - http://www.grafistas.gr/ - Γραφίστας & Web Designer

Σχετικές ειδήσεις
Europe 40under40, έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.02.2017 17:33
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσει τα πιο ελπιδοφόρα ανερχόμενα ταλέντα της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού της Ευρώπης για το 2016 σε μια αρχιτεκτονική έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε.
Energy Athens 2017: Έκθεση στο Contemporary Space Athens
27.12.2016 17:12
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσουν για 7η συνεχή χρονιά την καλλιτεχνική έκθεση Energy Athens.
Σημειωματάρια: Φωτογραφική έκθεση του Αργύρη Λιαπόπουλου στην Θεσσαλονίκη
10.11.2016 14:53
Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει τη φωτογραφική έκθεση του Αργύρη Λιαπόπουλου, Σημειωματάρια, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ στην Θεσσαλονίκη.
ΑΚΜΗ - ART: εικαστική έκθεση από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πολυχώρο TABYA
27.05.2016 16:25
Στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης που διοργανώνει ο τομέας “Art & Design” του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, οι σπουδαστές της ειδικότητας 3D ANIMATION παρουσιάζουν έργα τους σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση, η οποία εγκαινιάζεται στις 27/05/2016 στον Πολυχώρο TABYA.
Réinventer Paris: Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Contemporary Space Athens
05.05.2016 15:27
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει και σας προσκαλεί στην έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο “Réinventer Paris".