Ένα δεκαπενθήμερο μουσικών lives και πολλών καλλιτεχνικών events ξεκινάει στον πολυχώρο STAVLOS! Έτσι λοιπόν, από τις

10 έως τις 25 Ιουνίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τα αγαπημένα του συγκροτήματα και να ταξιδέψει από το χθες στο σήμερα και ίσως … στο αύριο της μουσικής παραγωγής και ταυτόχρονα να δει δουλειές άλλων καλλιτεχνών στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του \”Σταύλου\”.

Πιο συγκεκριμένα, την αυλαία ανοίγουν οι KLEIN MEIN (10 και 11 Ιουνίου) ένα νέο πολλά υποσχόμενο συγκρότημα με διαφορετικούς ήχους και μουσικά όργανα από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Σειρά παίρνουν οι Rosewood Brothers (17 Ιουνίου), που έχουν βαθιές ρίζες στην παραδοσιακή αμερικάνικη μουσική και τον blues ήχο παλαιότερων εποχών. Μια μέρα μετά (18 Ιουνίου), ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που παρέα με τους φίλους του Στέφανο και Αλέξη, ανεβαίνει στην σκηνή με γνωστά και άγνωστα τραγούδια, διασκευασμένα και μη, σε ρυθμούς από rock μέχρι reggae…! Τη σκυτάλη παίρνουν οι Τ’s Band (24 Ιουνίου),  που με διασκευές από όλον τον κόσμο υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά…!  

Η πιο δυναμική αγγλόφωνη ροκ μπάντα που είδαμε ποτέ μέσα από το X FACTOR έρχεται να ολοκληρώσει εντυπωσιακά το JUNE of ART στον STAVLO. Οι BURNING STICKS στην σκηνή του \”Σταύλου\” στις 25 Ιουνίου!

Καθ’ όλη την διάρκεια του June Of Art, o STAVLOS θα φιλοξενεί στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του εκθέσεις καλλιτεχνών, όπως εκθέσεις φωτογραφίας, κοσμήματος και trash art.

Η μαγική αυλή του \”STAVLOS\” γίνεται, για τις πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού, μία \”όαση\” στο κέντρο της Αθήνας για το φιλόμουσο – και όχι μόνο – κοινό και υπόσχεται να κάνει ξεχωριστές και ιδιαίτερες τις νύχτες σας με θέα τον υπέροχο αθηναϊκό ουρανό.