Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Asteroids Galaxy Tour σε μια Heineken Star Night

Οι Asteroids Galaxy Tour σε μια Heineken Star Night
Τον Lars Iversen και την Mette Lindberg ή αλλιώς τους υπέροχους Asteroids Galaxy Tour τους γνωρίσαμε από το κομμάτι “The Golden Age” που

ακούγεται στην τηλεοπτική διαφήμιση της Heineken. To ντεμπούτο άλμπουμ τους έχει τίτλο “Fruit” και είναι -τουλάχιστον αυτή την χρονιά- το πιο εξαγώγιμο προϊόν της Δανίας. Στα live τους μεταμορφώνονται σε εξαμελή μπάντα με σαξοφωνίστα και τρομπετίστα.

Αλλά μην αναρωτιέστε για το “πώς είναι άραγε” γιατί πολύ σύντομα θα το διαπιστώσουμε μόνοι μας. Επισκέπτονται την χώρα μας για μία εμφάνιση στις 23/6 στο καλοκαιρινό Dream City.

 

 

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δυνατή μόνο με προσκλήσεις! Μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό του Culturenow.gr και να κερδίσετε προσκλήσεις. Οι νικητές θα ανακοινωθούν, όπως πάντα, μία ημέρα πριν τη συναυλία.

 

 

***Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό για τις προσκλήσεις θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών, και οι νικητές των προσκλήσεων θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα για να παραλάβουν την πρόσκλησή τους.

Σχετικές ειδήσεις
Valentine's all-night stand στο Faust
14.02.2017 10:05
Και επειδή ο έρωτας εκτός από το στομάχι περνάει σίγουρα και από τα πόδια, ο Εν Λευκώ και το FAUST έχουν ετοιμάσει για φέτος του Βαλεντίνου ένα all-night party με τoυς δικούς μας laternative, Παναγιώτη Μένεγο και Σταύρο Διοσκουρίδη στα decks.
Loca Latina και Sera Bellos Quartet live στον Πολυχώρο Αθηναΐς
27.12.2016 13:11
Η CookingBrass & η TEXNIS παρουσιάζουν στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας τo «Sera Bellos Quartet» και τους «LOCA LATINA» οι οποίοι ενώνουν δυο υπέροχους μουσικούς κόσμους.
God Ιs Α Μotherfucker: Το album των Night Knight
23.08.2016 13:18
Κυκλοφορεί σε διπλό 12” βινύλιο gatefold, cd και digital album των Night Knight με τίτλο, God Ιs Α Μotherfucker από την Inner Ear.
Scorpions - 50th Anniversary World Tour live στην Πλατεία Νερού
01.07.2016 17:04
Οι θρυλικοί Scorpions επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία! Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα στα πλαίσια της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της αξιοζήλευτης καριέρας τους!
Οι θρυλικοί Scorpions επιστρέφουν στην Ελλάδα!
17.03.2016 12:35
Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα στα πλαίσια της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της αξιοζήλευτης καριέρας τους!