Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Sssh! NO! Silent Movies: The Holy Mountain στο Bios

Sssh! NO! Silent Movies: The Holy Mountain στο Bios
Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios με noir αισθητική και θέα την Ακρόπολη συνεχίζονται, και αυτή την

Παρασκευή 10 Ιουνίου παρουσιάζουν την ταινία «The Holy Mountain» του Alejandro Jodorowsky (1973,Mexico/USA).

 

Γενικά
Το BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios κάθε Παρασκευή. Οι θεατές  θα μπορούν να φορούν ασύρματα ακουστικά με δύο κανάλια, επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!, οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες και θα παίζουν μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.

 

Για την ταινία «The Holy Mountain»


Η ταινία του Alejandro Jodorowsky The Holy Mountain είναι  μία σουρεαλιστική ιστορία με κεντρικό ήρωα έναν κλέφτη, η φιγούρα  του οποίου θυμίζει αυτή  του Χριστού.

Η ταινία του είναι  μία σουρεαλιστική ιστορία με κεντρικό ήρωα έναν κλέφτη, η φιγούρα  του οποίου θυμίζει αυτή  του Χριστού.


Ο πρωταγωνιστής περιπλανάται  σε περίεργους και άγνωστους τόπους όταν γνωρίζει μια παρέα ισχυρών ανθρώπων και ξεκινούν όλοι μαζί ένα ταξίδι με προορισμό το Ιερό Βουνό με σκοπό να ανακαλύψουν το μυστικό της αθανασίας.

 

 

*Πρόγραμμα επόμενων προβολών:
17 Ιουνίου — βραδιά ταινιών μικρού μήκους
 24 Ιουνίου – Daisies (Vera Chytilova, 1966, Czechoslovakia)

Σχετικές ειδήσεις
Sssh! Silent Movies: Fish Tank της Andrea Arnold στο Bios
01.08.2016 17:22
Η ταινία Fish Tank που θα προβληθεί στις 3 Αυγούστου 2016 στη Ταράτσα Μπάιος, ανήκει στην ενότητα Teenage Angst.
Sssh! Silent Movies: Victoria του Sebastian Schipper στο Bios
01.07.2016 13:00
Η ενότητα των Sssh! Silent Movies, Teenage Angst ολοκληρώνεται την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την ταινία Victoria του Sebastian Schipper.
Sssh! Silent Movies: Trainspotting του Danny Boyle στο Bios
17.06.2016 13:22
Η ενότητα Teenage Angst των φετινών Sssh! Silent Movies, φιλοξενεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 τη βρετανική μαύρη κωμωδία, Trainspotting, λίγους μήνες πριν βγει στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο sequel, Trainspotting 2.
Sssh! Silent Movies: Μίσος του Ματιέ Κασσοβίτς στο Bios
10.06.2016 13:20
Η ενότητα Teenage Angst, η πρώτη ενότητα των φετινών Sssh! Silent Movies ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 με το Μίσος, τη γαλλική, βραβευμένη ασπρόμαυρη ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ματιέ Κασσοβίτς.
Τα Sssh! Silent Movies επιστρέφουν με τη Γλυκιά Συμμορία στο Bios
30.05.2016 16:22
Το Sssh! Silent Movies, το αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ της ταράτσας κάνει πρεμιέρα φέτος την Τετάρτη 8 Ιουνίου με μία ειδική προβολή της εμβληματικής και πολυβραβευμένης ταινίας του Νίκου Νικολαΐδη, Γλυκιά Συμμορία στη νέα της έκδοση από τη Restless Wind με ελεύθερη είσοδο.