Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι περιπέτειες του Πινόκιο συνεχίζονται

Οι περιπέτειες του Πινόκιο συνεχίζονται
Η κουκλοθεατρική ομάδα Κιβωτός Μύθων συνεχίζει να χαρίζει στους μικρούς φίλους του παραμυθιού τις Περιπέτειες του Πινίκιο, όπως τις εμπνεύστηκε ο Κάρλο Κολλόντι.

Η κουκλοθεατρική ομάδα Κιβωτός Μύθων συνεχίζει να χαρίζει στους μικρούς φίλους του παραμυθιού τις Περιπέτειες του Πινίκιο, όπως τις εμπνεύστηκε ο Κάρλο Κολλόντι.

Πρόκειται για μία παρουσίαση του αγαπημένου σε όλους Πινόκιο μέσα από περιπετειώδεις ιστορίες, τις οποίες ζωντανεύουν ηθοποιοί και κούκλες, συνυπάρχοντας αρμονικά και δημιουργώντας μία παραμυθένια ατμόσφαιρα, με κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, άμεσης κίνησης, γαντόκουκλες, μαριονέτες, επίπεδες κούκλες και γιγαντόκουκλες.

Η Παραμυθοχώρα γεμίζει σχήματα και χρώματα, τα οποία αποκαλύπτονται μέσα από μαγικά κουτιά, που δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό χώρο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο εορτασμός των εκατοστών εικοστών τέταρτων γενεθλίων του Πινόκιο συνεχίζεται στην Παραμυθοχώρα, παρουσία του αγαπημένο του μπαμπά, Μάστρο Τζεπέτο, του γρύλου και της πανέμορφης νεράιδας…

Η γιορτή θα κρατήσει όλη τη νέα σαιζόν και θα συνοδεύεται από ξέφρενη μουσική , κουκλοθέατρο σε παραμυθένια σκηνικά, σκανδαλιές και... πολύ κέφι!

Συντελεστές: Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σπυριδούλα και Μαρία Παπαγεωργίου, μουσική: Γ. Βέττος, Α. Βέργης, Π. Κολέντσης, φωνητική διαμόρφωση: Μίρκα Γεμεντζάκη, κοστούμια: Guardaroba, φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα , χορογράφος: Σεσίλ Μικρούτσικου.

Info
Οι περιπέτειες του Πινόκιο
Παραστάσεις για το κοινό κάθε Κυριακή στις 12:00 έως και την 1η Ιουνίου
Τιμή εισιτηρίου: 11 ευρώ
Παραμυθοχώρα-Κιβωτός Μύθων, Αναπαύσεως 14 και Τυρταίου 1, Μέτς
Τηλ. 210 9216346, 6936655925-27
www.kivotosmython.gr

Σχετικές ειδήσεις
Η κυρία της νύχτας, του Γιάννη Μαρή στο Θέατρο Κιβωτός
04.01.2017 15:25
Οι «Θεατρικές Σκηνές» και η ομάδα «naan» παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, «Η κυρία της νύχτας» στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ.
Τρωάδες, Ευριπίδη από τη Θεατρική Ομάδα Λέρου
22.08.2016 17:03
Η Θεατρική ομάδα Λέρου παρουσιάζει για πρώτη φορά, μετά από 27 χρόνια ζωής και δράσης, αρχαία τραγωδία. Το έργο του Ευριπίδη «Τρωάδες» σε μετάφραση Ολυμπίας Καράγιωργα, τιμώντας και την ίδια, σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα “πνευματικά” που έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα και με γενναιοδωρία στην ομάδα μας από το ξεκίνημα της.
Συνεχίζονται οι
14.07.2016 15:51
Συνεχίζονται στο ιστορικό Electro Theatre Stanislavsky της Μόσχας οι παραστάσεις των "Βακχών" του Ευριπίδη (15, 16 & 17 Ιουλίου), σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.
Γαμπροί για πούλημα των Ρέππα & Παπαθανασίου στο Ράδιο City
26.04.2016 14:58
Η παράσταση ΓΑΜΠΡΟΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και από τις 4 Μαΐου 2016, οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα ζουν τις ξεκαρδιστικές τους θεατρικές περιπέτειες στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ CITY.
Μόνος με τον Άμλετ, με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο Θέατρο Κιβωτός
21.04.2016 10:30

Η αρτivities παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» για 12 μόνο παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός.