Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Photo Finish

Photo Finish
Η ομάδα χορού Syndram στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων παρουσιάζει την χοροθεατρική παράσταση Photo Finish σε χορογραφία , σύλληψη και κείμενο της Χρυσηίδος Λιατζιβίρη, για δύο μόνο παραστάσεις.

Η ομάδα χορού Syndram στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων παρουσιάζει την χοροθεατρική παράσταση Photo Finish σε χορογραφία, σύλληψη και κείμενο της Χρυσηίδος Λιατζιβίρη, για δύο μόνο παραστάσεις.

Την Κυριακή 25 Μαΐου και τη Δευτέρα 26 Μαΐου το θέατρο «Ροές» φιλοξενεί την ομάδα χορού Syndram και την χοροθεατρική τους παράσταση Photo Finish, ως ανεξάρτητη παρουσία στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.

Πρόκειται για μία χοροθεατρική παράσταση με κεντρικό θεματικό άξονα το χρόνο. Ο χρόνος του «τώρα»... ο χρόνος του «πριν», αποτυπωμένος σε φωτογραφίες. Εκεί που το παρελθόν συναντάει το παρόν, έξι χαρακτήρες κυλάνε μέσα σ' αυτόν! Ανατρέχουν στο παρελθόν ανταλλάσσοντας την σκυτάλη μεταξύ πραγματικότητας και ανάμνησης. Θέλουν άραγε να θυμούνται;

Και εκεί που όλα είναι παρόν έχουν ήδη περάσει στο παρελθόν. Η λήθη τους είναι δικαίωμα τους, αναζητούν το παρόν τους, μα όχι εδώ! Κι ο χρόνος τρέχει κι εκείνοι κινούνται στο χώρο... Μετρούν προσθετικά και τρέχουν σ' έναν αγώνα ταχύτητας για να σώσουν τις πληγές τους... στο photo finish; Ο χρόνος είναι και πάλι ο ασύλληπτος νικητής...

Οι συντελεστές της παράστασης είναι: Χορογραφία , σύλληψη, κείμενο: Χρυσηίς Λιατζιβίρη, σκηνικά, κοστούμια: Σπύρος Κωτσόπουλος, σκηνοθετική επιμέλεια: Τάκης Λιατζιβίρης, μουσική επιμέλεια: Αλέξης Κωστής, φωτισμού: Μελίνα Μασχα , χορεύουν: Κατερίνα Ανδριοπούλου, Λευτέρης Βαβούλας, Rowan Thorpe, Χρυσηίς Λιατζιβίρη, ερμηνεύουν: Μαρία Εγγλεζάκη, Κωνσταντίνος Φερεντούρος.

Info
Photo Finish
Κυριακή 25 Μαΐου στις 22:00
Δευτέρα 26 Μαΐου στις 20:30
Θέατρο «Ροές», Ιάκχου 14, Γκάζι
Τιμή εισιτηρίου : 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό)
Διάρκεια παράστασης: 120'
Πληροφορίες - κρατήσεις: 2106017376, 6976866575

Σχετικές ειδήσεις
«Άνεμος»: Μία ματιά στις πρόβες της νέας παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου
01.12.2016 13:09
Δείτε μία backstage ματιά από τις πρόβες του μουσικού θεάματος «Άνεμος» σε σύλληψη και δημιουργία του Κωνσταντίνου Ρήγου, που θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Rex-Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» στις 9 Δεκεμβρίου.
Λυσιστράτη: Διαβάστε ελεύθερα το κείμενο την ώρα της παράστασης!
04.08.2016 17:13
Ο Δημήτρης Δημητριάδης και οι Εκδόσεις Νεφέλη, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016, προσφέρουν ελεύθερη πρόσβαση στο μεταφρασμένο κείμενο της Λυσιστράτης, για ανάγνωση σε κινητά, tablet ή υπολογιστές μέσω του βιβλιομάτ, κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου (Παρασκευή και Σάββατο, από τις 19:00 μέχρι τις 24:00).
Τα ανθισμένα παπούτσια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.05.2016 13:18
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί την παράσταση Τα ανθισμένα παπούτσια, από τη θεατρική ομάδα «Οι Μούσες των Τραυμάτων», βασισμένη σε πρωτότυπα κείμενα 6 ελλήνων συγγραφέων, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Άννας Χατζηχρήστου.
Βέρθερος, στο θέατρο Σημείο
05.05.2016 14:40
Το Θέατρο ΣΗΜΕΙΟ παρουσιάζει από τις 14 Μαΐου 2016 την παράσταση 'Βέρθερος', ένα έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα του J.W. Goethe, 'Τα Πάθη του Νεαρού Βέρθερου', σε σκηνοθεσία και σκηνική σύλληψη του Αλέξανδρου Διαμαντή.
Η Αποστολή, του Χάινερ Μύλλερ από την ομάδα Σημείο Μηδέν στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων
05.04.2016 10:50
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η.), υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζοντας για μία παράσταση, την νέα παραγωγή της, που είναι "Η Αποστολή" του Χάινερ Μύλλερ.