Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Tango Acropolis κορυφώνονται με τη βραδιά του μεγάλου τελικού και της απονομής, και τους Otros Aires να δίνουν το δικό τους live show και να σκορπούν nuevo tango μελωδίες στο Περιστύλιο του Ζαππείου για την πιο μαγευτική μιλόνγκα του φεστιβάλ! Όλα αυτά την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011!

Οι Otros Aires, γνωστοί για τις live εμφανίσεις τους και την επικοινωνία που έχουν με το κοινό, αγκαλιάζουν την καινοτομία και βαδίζουν προς ένα “retro avant-garde concept”, όπως οι ίδιοι λένε, με την ηλεκτρονική μουσική να συναντά το παραδοσιακό tango και να γίνονται ένα!

Στην εμφάνισή τους στην Αθήνα θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live στο ελληνικό κοινό το νέο τους άλμπουμ “Tricota”, αλλά και παλιότερες επιτυχίες, ενώ μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκεται ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος της φυσαρμόνικας, Joe Powers, ένας μουσικός με διεθνείς διακρίσεις και περιοδείες σε όλο τον κόσμο.

Ο Joe Powers, έχει εμφανιστεί στη σκηνή με πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες όπως, μεταξύ άλλων, οι Pink Martini, ο Jamie Cullum, ο γάλλος θρύλος της Blues, Blues JJ Milteau, και ο καναδός πιανίστας Michael Kaeshammer, ενώ έχει συνεργαστεί με τον πρωτοπόρο της smooth jazz, Tom Grant, τον κορυφαίο τζαζ κιθαρίστα Yosuke Onuma, και τον πιανίστα / παραγωγό Michael Allen Harrison.

Το τρίτο άλμπουμ των Otros Aires με τον τίτλο “Tricota” εξερευνά τις θεμελιώδεις δομές του tango, αναδεικνύοντας ή ανατρέποντας τες, μέσω της αποδόμησης και της ανακατασκευής ενός μουσικού είδους που παραμένει ζωντανό τα τελευταία 130 χρόνια!

Οι Otros Aires αποτελούνται από τους:

Miguel Di Genova: φωνή, κιθάρα, electronics
Omar Massa: μπαντονεόν
Diego Ramos: πιάνο
Martin Bruhn: ντραμς
Special guest on stage: Joe Powers (φυσαρμόνικα)