Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Μουσικό προαύλιο του Badminton

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Μουσικό προαύλιο του Badminton
Η Μελίνα Ασλανίδου με όχημα την ερμηνεία της θα μας οδηγήσει να ζήσουμε μαζί της την ιστορία κάθε τραγουδιού ξεχωριστά, στιος τρεις συναυλίες που θα δώσει ...

στο Μουσικό προαύλιο του Badminton στις 16, 17 και 18 Ιουνίου 2011.

 

Δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο «Τι σου ’κανα και πίνεις» των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου – που πρωτοτραγούδησε η Πόλυ Πάνου στην ταινία «Όλγα αγάπη μου» - η Μελίνα Ασλανίδου - από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της - έρχεται στο Προαύλιο του Badminton με μία μουσική παράσταση με τον ίδιο τίτλο. Έρχεται να μας τραγουδήσει κινηματογραφικά τραγούδια σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών.

 

Δημιουργών όπως οι: Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Μάνος Λοϊζος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, κ.α. Τραγούδια που εξακολουθούν ν’ ακούγονται όλα αυτά τα χρόνια και μερικά εξ’ αυτών μάλιστα να δημιουργούν καινούργιους «μύθους». Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τραγούδια «Τι σου ’κανα και πίνεις», «Αυτά τα χέρια», «Κουτσή κιθάρα», «Καμαρούλα», «Τόσα καλοκαίρια», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», κ.α.

 

Την συνοδεύουν τρεις εξαίρετοι μουσικοί. Ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης (κιθάρες), ο Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι) και ο Ανδρέας Σίκκης (κρουστά και πνευστά).
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

 

Διαβάστε επίσης: http://www.culturenow.gr/interviews/Μελίνα_Ασλανίδου:_Εμπνέομαι_από_την_εποχή_που_δεν_έζησα,_αλλά_εκ_του_μακρόθεν_αγάπησα....html

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών
26.08.2016 15:40
Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.
Ακύρωση - Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου live στην Τεχνόπολη
16.08.2016 14:35
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. - Η συναυλία ακυρώνεται
Καλοκαίρι, Αγκαλιά μου: οι καλοκαιρινές συναυλίες της Μελίνας Ασλανίδου
23.06.2016 15:30
Η Μελίνα Ασλανίδου με μια αγκαλιά τραγούδια, θα ταξιδέψει τις νύχτες μας... Νύχτες καλοκαιριού με φόντο την πανέμορφη Ελλάδα!
Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο
08.06.2016 12:04
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!