Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Ο John Jeff Touch στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Ο John Jeff Touch στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη
Η kazandb παρουσιάζει τον John Jeff Touch, ο οποίος θα ανέβει στη σκηνή του Club του Μύλου για μία μοναδικη εμφάνιση την ...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.

 

Ο John Jeff Touch είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές/συνθέτες της Ευρώπης με συνεργασίες με Deep Purple, S.I.N., Vision, Cosmicray, Milcho Leviev κ.α. Η μεγάλη έκταση της φωνής του, που ξεπερνά τις 4 οκτάβες, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο χρώμα της μουσικής του τον βοήθησαν να αποσπάσει τα πρώτα βραβεία σε τρεις διεθνής διαγωνισμούς τραγουδιού στο Εξωτερικό.

 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του επόμενου του solo album του Warnings, πραγματοποιεί την πρώτη από τις καλοκαιρινές του συναυλίες στο Club του Μύλου.

Το event ανοίγουν support bands της πόλης στις 21: 30.

 

Αμέσως μετά ο John Jeff μαζί με τη band του, θα παρουσιάσουν κομμάτια από το προηγούμενο solo album του “First Touch” που κυκλοφόρησε σε Ευρώπη, Αμερική, από την Lion Music (Finland) όπως και διασκευές από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες (όπως Queen, Audioslave, Michael Jackson, Linking Park, Kings of Leon, Seal) που αξίζει να ακούσετε, ενορχηστρωμένα με μοναδικό τρόπο.

 

http://lionmusic.com/artists/johnjefftouch.html
http://myspace.com/johnjefftouch

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή live στο club του Μύλου
23.02.2016 12:40
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στο Club του ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, αλλά και τραγούδια απ΄όλο τον κόσμο.
Οι Human Touch live στο Faust
01.12.2015 15:31
Οι Human Touch όντως είναι ένα “ανθρώπινο άγγιγμα” και θα βρεθούν στη σκηνή του Faust για ένα και μοναδικό, ανεπανάληπτο live στις 6 Δεκεμβρίου 2015.
Καλλιθέα: Ο Φοίβος Δεληβοριάς με νέο δίσκο στο club του Μύλου
30.11.2015 10:13
Ο Φοίβος Δεληβοριάς κοιτάει από ψηλά μιαν εποχή που τελειώνει και μιαν άλλη που έρχεται. Και το αποτέλεσμα είναι μια «Καλλιθέα». Τίτλος του νέου του δίσκου αλλά και της νέας του παράστασης, που θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στο club του Μύλου.