Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο John Jeff Touch στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Ο John Jeff Touch στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη
Η kazandb παρουσιάζει τον John Jeff Touch, ο οποίος θα ανέβει στη σκηνή του Club του Μύλου για μία μοναδικη εμφάνιση την ...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.

 

Ο John Jeff Touch είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές/συνθέτες της Ευρώπης με συνεργασίες με Deep Purple, S.I.N., Vision, Cosmicray, Milcho Leviev κ.α. Η μεγάλη έκταση της φωνής του, που ξεπερνά τις 4 οκτάβες, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο χρώμα της μουσικής του τον βοήθησαν να αποσπάσει τα πρώτα βραβεία σε τρεις διεθνής διαγωνισμούς τραγουδιού στο Εξωτερικό.

 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του επόμενου του solo album του Warnings, πραγματοποιεί την πρώτη από τις καλοκαιρινές του συναυλίες στο Club του Μύλου.

Το event ανοίγουν support bands της πόλης στις 21: 30.

 

Αμέσως μετά ο John Jeff μαζί με τη band του, θα παρουσιάσουν κομμάτια από το προηγούμενο solo album του “First Touch” που κυκλοφόρησε σε Ευρώπη, Αμερική, από την Lion Music (Finland) όπως και διασκευές από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες (όπως Queen, Audioslave, Michael Jackson, Linking Park, Kings of Leon, Seal) που αξίζει να ακούσετε, ενορχηστρωμένα με μοναδικό τρόπο.

 

http://lionmusic.com/artists/johnjefftouch.html
http://myspace.com/johnjefftouch

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κωνσταντίνος Βήτα live στο Club Μύλος στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 12:12
Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή live στο club του Μύλου
23.02.2016 12:40
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στο Club του ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, αλλά και τραγούδια απ΄όλο τον κόσμο.