Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ένα Sonic Playground live στο Bios

Ένα Sonic Playground live  στο Bios
To Bios παρουσιάζει τους Felizol and The Boy, Zebra Tracks, Space Blanket και Exposed by Observers σε ένα μοναδικό κοινό live το …

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.


Το Sonic Playground στούντιο είναι σημείο συνάντησης για τους  Felizol & The Boy, Space Blanket, Zebra Tracks και Exposed by Observers. Καθώς και οι τέσσερις μπάντες δουλεύουν τη μουσική τους εκεί, η καθημερινότητα μετά τις πρόβες και τις ηχογραφήσεις, το καλό φαγητό και το ποδόσφαιρο, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια συλλογική δουλειά και έτσι  γεννήθηκε η ιδέα για ένα 12ιντσο βινύλιο με δύο τραγούδια από κάθε μπάντα . 300 αντίτυπα θα κοπούν και θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά και μόνο την ημέρα ενός κοινού live στο bios, το Σάββατο 4 Ιουνίου, όπου το Sonic Playground γιορτάζει αυτή την συνάντηση: Felizol & The Boy, Zebra Tracks, Space Blanket και Exposed by Observers.

 

*Με την είσοδο θα δίδεται και το 12ιντσο βινύλιο που περιλαμβάνει τα κομμάτια:

Side A 1.Weirdos of Oz // Felizol & the Boy 2.Casino Royal // Space Blanket feat. Bookies 3.Isabelle Creeps // Zebra Tracks 4.Doubt is Dead // Exposed By Observers

 Side B 1.Bicycles // Zebra Tracks 2.Juno // Exposed By Observers 3.Space Hopper // Space Blanket  4.Trashcans // Felizol & the Boy 

 

 

Felizol & The Boy
Zebra Tracks
Exposed By Observers
Space Blanket

Σχετικές ειδήσεις
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Playground Theory & Lia Hide live στο Six Dogs
13.04.2016 11:50
Οι Playground Theory εμφανίζονται στο Six Dogs στην καλύτερη στιγμή τους, με το πρόσφατο άλμπουμ τους “Connect The Dots” να συζητιέται ιδιαιτέρως θετικά από το μουσικό τύπο και το μουσικόφιλο κοινό αλλά και τα τραγούδια “Little Things” , “Rain”, “All that could have been” και τη διασκευή τους στο ζακυνθινό «Φυλακίσια» (“Prison Song” ) να ακούγονται από το ραδιόφωνο.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Οι Playground Theory με νέο υλικό live στο Ίλιον plus
15.01.2016 11:33
Τη Δευτέρα 18/1/2016 κυκλοφορεί το digital single “Rain” των Playground Theory. Πρόκειται για το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Connect The Dots” που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28/1 από την Puzzlemusik. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus.
Σόλο κονσέρτο και σεμινάριο από τον Λούις Πανιάγουα στο PLAYGROUND for the arts
29.12.2015 10:23
Ο Λούις Πανιάγουα, Ισπανός συνθέτης και ερμηνευτής αρχαίας Λύρας, έρχεται για τέταρτη φόρα στην Αθήνα και φιλοξενείται στο PLAYGROUND for the arts όπου παρουσιάζει κατά την διήμερη παραμονή του (Σάββατο 16 – Κυριακή 17 Ιανουαρίου), ένα σόλο κονσέρτο και ένα τετράωρο σεμινάριο διαλογισμού μέσω της φωνής.