Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δρόμος της ομάδας Buzz

Ο Δρόμος της ομάδας Buzz
Μια αρκετά πρωτοποριακή παράσταση φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο θέατρο Αμόρε. Η ομάδα Buzz εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά το Αθηναϊκό κοινό, με την νέα της παράσταση «Δρόμος».

Μια αρκετά πρωτοποριακή παράσταση φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο θέατρο Αμόρε. Η ομάδα Buzz εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά το Αθηναϊκό κοινό, με την νέα της παράσταση «Δρόμος».

Το έργο ξεκινά από τα βιώματα των συντελεστών και καταλήγει στη σκηνή ως αντίδραση. Μέσα από σκηνές καθημερινής βίας και καταστροφής γίνεται φανερό πώς δύο τελείως διαφορετικά όντα μεταξύ τους συναντιούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχοντας ως σκοπό την επιβίωση.

Πρόκειται για μαύρη κωμωδία βασισμένη σε οπτικοακουστικό υλικό, παρουσιάζοντας έντονα στοιχεία θεατρικότητας, αρμονικά συνδυασμένα με εικόνες και μουσική .

Το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας της ομάδας, οφείλεται κυρίως στην καλή συνεργασία και στην συλλογική συνεργασία. Από αυτά προκύπτει και το όνομά της Buzz.

Η ομάδα Buzz Productions δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό Φίλιππο Φιλίππου το 2003. Χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η δημιουργία πρωτότυπων παραστάσεων, που προκύπτουν μέσα από συνεργασίες του χώρου και όχι μόνο.

Info
Δρόμος, από την ομάδα Buzz
Θέατρο Αμόρε, Πριγκιποννήσων 10, Πολύγωνο, Αθήνα
Τελευταία παράσταση: 14 Μαϊου
Τηλέφωνο: 210 6468009

Σχετικές ειδήσεις
Σκόρδα κεφάλια δώδεκα, κρομμύδια δεκαπέντε, η 2η παράσταση από το Μουσείο Μπενάκη και το Εθνικό Θέατρο
08.12.2016 10:47
Το Μουσείο Μπενάκη συνεχίζει τη συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο σε μια πρωτοποριακή δράση για τα ελληνικά δεδομένα με τίτλο "Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο".
Το Μυρολόγι της Φώκιας – το Καμίνι, σε σκηνοθεσία Δ. Αβδελιώδη στο Θέατρο της Α.Σ.Κ.Τ
30.09.2016 13:34
Ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, τη τελευταία του θεατρική δουλειά «Το Μυρολόγι της Φώκιας – Το Καμίνι». Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Α. Σ. Κ. Τ., στο οποίο θα στεγασθεί για 2 χρόνια το θεατρικό ρεπερτόριο του σκηνοθέτη, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.
Η Επίτευξη του Φοίνικα: μια σκηνική ανάγνωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
09.05.2016 17:10
To Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Γαλλικό Ινστιτούτο ξεκινούν μια νέα συνεργασία γύρω από τη δραματουργία. Κάθε χρόνο ένας γάλλος σκηνοθέτης / συγγραφέας είναι καλεσμένος από το Γαλλικό Ινστιτούτο και φιλοξενείται στο θέατρο μαζί με έναν έλληνα θεατρικό συγγραφέα / σκηνοθέτη. Αυτή η συνεργασία οδηγεί σε μια κοινή δημιουργία που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο.
Μπέκετ _ Παράθυρο της ομάδας Atomic No6 στην Πάτρα
27.04.2016 14:20
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο διαμέρισμα της οδού Τσιμισκή 28-30 στη Νεάπολη Εξαρχείων, η παράσταση Μπέκετ_Παράθυρο της ομάδας Atomic No6, ετοιμάζει μια μικρή περιοδεία για να παρουσιαστεί και σε άλλα σπίτια, της Ελλάδας και όχι μόνο!
Το «άλλο» σπίτι, το νέο εγχείρημα της ομάδας Εν Δυνάμει στη Στέγη
17.12.2015 14:17
Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών υποδέχεται στη Μικρή Σκηνή, την παράσταση Το «άλλο» σπίτι, το νέο εγχείρημα της Ομάδας «Εν Δυνάμει», σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Η ομάδα «Εν δυνάμει», που αποτελείται από άτομα με και χωρίς αναπηρίες, δημιουργεί παραστάσεις με ευαισθησία και χιούμορ, με το σύνθημα: η ζωή είναι καλύτερη όταν τη μοιραζόμαστε όλοι μαζί δημιουργικά.