Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Party by Cacao Rocks στο Τώρα Κ44

Party by Cacao Rocks στο Τώρα Κ44
Έχοντας ήδη διανύσει 151 ξεχωριστές ημέρες, τo διαδικτυακό ημερολόγιο ”Every Day A New Drawing, Every Drawing A Day” του Cacao Rocks πλησιάζει στα

της διαδρομής του και το γιορτάζει με ένα ανατρεπτικό party στο ΤΩΡΑ K44 την Πέμπτη 2 Ιουνίου, μαζί με τους φίλους του, Cyanna και Tziko να παίζουν ζωντανά και τους Kostadis και Oh Yeah να μπαίνουν στο ρόλο των dj. Κατά τη διάρκεια του Drawing A Day πάρτι θα προβάλλονται και τα 151 πρωτότυπα σχέδιά του ημερολογίου, θυμίζοντας μας την ιδιαιτερότητα της κάθε ημέρας που έρχεται και περνάει!

 

Τo ημερολόγιο το οποίο φιλοξενείται στο http://www.cacaorocksthecalendar.blogspot.com/ σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο ημερολόγιο. Και πως θα μπορούσε όταν ο δημιουργός του είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς street artist –και όχι μόνο- της χώρας μας, που υπογράφει με το όνομα Cacao Rocks.

 

O Cacao αναλαμβάνοντας την πρόκληση της κάθε μέρας, ζωγραφίζει και “ανεβάζει” καθημερινά στο blog του και από ένα νέο σχέδιο αφιερωμένο στην εκάστοτε ημερομηνία. Η αισθητική και το περιεχόμενο των σχεδίων του συναρπάζει καθώς συμβολίζει τη δύναμη και τη διαφορετικότητα που κρύβει το κάθε νέο 24ώρο και τα συναισθήματα που γεννά. Είναι ένας προσωπικός αλλά και κοινός οδηγός για όλους, ένα πρωτότυπο διαδικτυακό ημερολόγιο εμπνευσμένο από την street κουλτούρα και τον αυθόρμητο σχεδιασμό.

 

 

Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Cacao Rocks στην Αθηνά Πούλιου:

http://www.culturenow.gr/interviews/Cacao_Rocks:_Ζωγραφίζοντας_τις_μέρες....html

 

συμμετέχουν οι:


Cyanna (Live)
Tziko (Live)
Kostadis (Dj set)
Oh Yeah (Dj set)

Σχετικές ειδήσεις
Διήμερο Carnival Party στο Gazarte!
09.02.2017 10:34
Τα καθιερωμένα μασκέ party του gazarte είναι και πάλι εδώ! Και φέτος μας προ(σ)καλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας...
THE MODE live @ Lake Party
17.08.2016 11:35
Οι THE MODE συνεχίζουν αυτό το καλοκαίρι τις μοναδικές χορευτικές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 19 Αύγουστου 2016 θα βρίσκονται στο εντυπωσιακό festival Lake Party στην λίμνη Τριχωνίδα (κτήμα Πιθάρι).
Les Au Revoir live @ 38o River Party
04.08.2016 10:21
Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 συμμετέχουν στο line up του 38oυ River Party στο Νεστόριο, Καστοριάς (Youth Stage).
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.