To Γαία Live παρουσιάζει μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στους Clash! Όμως, προσοχή γιατί … ένα αφιέρωμα στους Clash δεν είναι μια συνηθισμένη 

εκδήλωση! Και αυτό για δύο λόγους. Πρώτον η μουσική συμμορία του Joe Strummer, μέσα στα λίγα χρόνια ακραιφνούς δραστηριότητας, ανέτρεψε σε όλα τα επίπεδα το μουσικό κατεστημένο και δεύτερον  και  σημαντικότερο, η εφαρμογή των λεγόμενων στα τραγούδια τους.

Αν οι Sex Pistols έχτισαν την πόρτα του Punk Rock, οι Clash έβαλαν τα θεμέλια και ύψωσαν το οικοδόμημα . Ένα οικοδόμημα στο οποίο στηρίχτηκαν πολλά γνωστά συγκροτήματα τα επόμενα χρόνια.

Η καθολική υποστήριξη σε όλες τις μορφές κοινωνικών αγώνων της τότε εποχής , ανατρεπτικές  έμπρακτες απόψεις για την μουσική βιομηχανία  και τέλος ο επαναπροσδιορισμός της Rock ,σε αυτό που ήταν κάποτε , -τότε που ήταν πραγματική πηγή  χαράς και διασκέδασης- κάνουν τους Clash ξεχωριστούς!

Έτσι για πρώτη φορά στο Γαία Live, στην περιοχή των Λαδάδικων, την Τετάρτη 1η Ιουνίου θα έχουμε μια μουσική συνάντηση για να τιμηθεί αυτό το οριακό συγκρότημα, καθώς τα περισσότερα σχήματα της πόλης εδώ και 30 χρόνια έχουν τους Clash σαν μουσικό -πνευματική καθοδήγηση.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι CLASH είχαν σαν χρονική αφετηρία, ένα παρόμοιο κοινωνικό περιβάλλον με τις ίδιες κοινωνικό πολιτικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας με τον χειρότερο τρόπο.

Στο Γαία live στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΕΛΗΣ – κιθάρα(ex ΓΚΟΥΛΑΚ)
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΜΑΡΔΗΣ – μπάσο (ex MOOD DROP)
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ – κιθάρα
ΜΗΤΣΟΣ ΘΩΜΑΣ – τύμπανα

SPECIAL GUEST


ΑΣKΛΗΠΙΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ
(ex ΤΡΥΠΕΣ)
STEFANATTY (ONE DROP)