Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

I\' Mpossible people από τους Αλλαχού στο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Χορογράφων

I\' Mpossible people από τους Αλλαχού στο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Χορογράφων
Η ομάδα «Αλλαχού» συμμετέχει στο 10ο Φεστιβάλ του Σωματείου Χορογράφων με την παραγωγή της \"Ι\'ΜPossible people\" στο θέατρο …

\"Ροές\" στις 5 και 6 Ιουνίου 2011.


«Κέρδισα! Θα μπορούσες, λοιπόν, να πεις ότι είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος! Άλλοι, κερδίζουν - στην τύχη - ταξίδια, χρήματα, έρωτα, μαχαιροπήρουνα.

 

Εγώ, κέρδισα να είμαι εγώ, ή να είμαι εσύ, ή κάποιος άλλος! Και από τότε κερδίζω κάθε μέρα. ;.J. »

 

Συντελεστές:


Σκηνοθεσία-χορογραφία: Μέτη Παναγιωτοπούλου

Ερμηνεία: Νεφέλη Ζαμπέλη, Ελένη Λώλη, Μαρία Μαυρομιχάλη, Έρη Παπαχαραλάμπους , Ντανιέλα Πισιμίση
Mουσική: Περικλής Αγιανόζογλου, Γιάννης Μούτσος, Ηλίας Βαμβακούσσης, Γιάννης Πισιμίσης

Σκηνογραφία: Αμαλία Θεοδωροπούλου

video/ Φωτογραφία: Ναυσικά Ταραζή, Νίκος Παπαευαγγελίου
παραγωγή: Αλλαχού
καλλιτεχνική διεύθυνση: Μέτη Παναγιωτοπούλου, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων

 

Η ομάδα


Η Αλλαχού ιδρύθηκε το 2007 και για ένα χρόνο λειτούργησε σαν καλλιτεχνικό πείραμα. Νέοι άνθρωποι, από διαφορετικούς χώρους, με δίψα για έκφραση, ενσωματώθηκαν και συνέβαλλαν στην οριστική μορφή της.
Τον Οκτώβριο του επόμενου έτους η ομάδα χωρίζεται σε δύο υπό-ομάδες που δρουν πλέον ξεχωριστά, η μια δραστηριοποιείται στο θέατρο και η άλλη στο χορό, αλλά με κοινό όνομα, κοινή καλλιτεχνική διεύθυνση και κοινό στόχο… να φτάσουν «αλλού»!

Η ιδρύθηκε το 2007 και για ένα χρόνο λειτούργησε σαν καλλιτεχνικό πείραμα. Νέοι άνθρωποι, από διαφορετικούς χώρους, με δίψα για έκφραση, ενσωματώθηκαν και συνέβαλλαν στην οριστική μορφή της. Τον Οκτώβριο του επόμενου έτους η ομάδα χωρίζεται σε δύο υπό-ομάδες που δρουν πλέον ξεχωριστά, η μια δραστηριοποιείται στο θέατρο και η άλλη στο χορό, αλλά με κοινό όνομα, κοινή καλλιτεχνική διεύθυνση και κοινό στόχο… να φτάσουν «αλλού»!


Από την πρώτη της παραγωγή  μέχρι σήμερα, η Αλλαχού, εξελίσσεται, «ταξιδεύει» σε φεστιβάλ, παραστάσεις, θέατρα, συνέδρια και καλλιτεχνικές συναντήσεις και παρασέρνει σε αυτό το ταξίδι όλο και περισσότερους ανθρώπους, είτε ως συνεργάτες, είτε ως θεατές .

Σχετικές ειδήσεις
Νέες Δυνάμεις: μια βραδιά για τους τελειόφοιτους των Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού
29.06.2016 14:30
Για τέταρτη φορά το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων σε συνεργασία με το Ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO, διοργανώνουν στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, που ολοκληρώθηκε, μια συμβολική βραδιά με τίτλο “Νέες Δυνάμεις” που τιμά την εκπαίδευση και υπογραμμίζει τη σημασία της.
Into her geo#metries, της Αθανασίας Κανελλοπούλου στο 15ο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων
07.06.2016 10:44
Η Αθανασία Κανελλοπούλου παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, την παράσταση Into her geo#metries.
Διαδρομές, από το Χοροθέατρο Ακτίνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
06.06.2016 13:16
Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, το Χοροθέατρο Ακτίνα παρουσιάζει στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Xορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, την παράσταση «Διαδρομές», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Twisted Genders της Φένιας Αποστόλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.05.2016 15:37
Η Φένια Αποστόλου, μετά την συμμετοχή της στο 13ο International Dublin Gay Theatre Festival στην Ιρλανδία ως ηθοποιός, παρουσιάζει την νέα της χορογραφική δουλειά «Twisted Genders» στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Κεντρική Σκηνή) την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00.
Απόγειος από τις ομάδες Creo και Ρέον στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
24.05.2016 11:32
Η ομάδα χορού Creo και η καλλιτεχνική ομάδα Ρέον παρουσιάζουν την νέα τους παραγωγή «απόγειος» στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, στην Κεντρική σκηνή.