Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

O Βαγγέλης Ασημάκης επιστρέφει στη σκηνή του koo-koo

O Βαγγέλης Ασημάκης επιστρέφει στη σκηνή του koo-koo
O Βαγγέλης Ασημάκης επιστρέφει στη σκηνή του koo-koo live music bar για μια μουσική παράσταση παρουσιάζοντας …

τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία καθώς και άλλων αγαπημένων ερμηνευτών και υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό με μελωδίες που κρύβουν δυναμικές μπαλάντες και ροκ διάθεση χαρίζοντας μοναδικές στιγμές.

 

Δύο αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ , συναντάνε μετά από χρόνια και πάλι τον «δάσκαλό» τους στη σκηνή αναπολώντας τα «μαθητικά τους χρόνια» για να του αποδείξουν πως με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις..!

 

Σάββατο 28 Μαΐου στο Κοο Κοο στο Γκάζι

Συμμετέχουν οι μουσικοί 


Τύμπανα: Γιώργος Σαρίκος
Μπάσο: Teddy Σεκεριάδης
Ηλ.κιθάρα: Γιάννης Νίγδελης
Πλήκτρα: Βασίλης Χαρδαλιάς
Ακ. Κιθάρα: Νίκος Ασημάκης

Σχετικές ειδήσεις
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στο Ίλιον Plus
29.02.2016 14:47
Ο Βαγγέλης Καζαντζής αφήνει για λίγο τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ και ανεβαίνει στη σκηνή του Ίλιον Plus, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.
Ο Βαγγέλης Κορακάκης στο Μουσικό Καφενείο «στου Στράτου»
19.11.2015 10:23
Ο Βαγγέλης Κορακάκης, αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και πιστός συνεχιστής των μεγάλων δημιουργών επιστρέφει στο μουσικό καφενείο «στου Στράτου» για όλα τα Παρασκευοσάββατα του χειμώνα.
Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club
04.11.2015 15:09
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.