Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

O Βαγγέλης Ασημάκης επιστρέφει στη σκηνή του koo-koo

O Βαγγέλης Ασημάκης επιστρέφει στη σκηνή του koo-koo
O Βαγγέλης Ασημάκης επιστρέφει στη σκηνή του koo-koo live music bar για μια μουσική παράσταση παρουσιάζοντας …

τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία καθώς και άλλων αγαπημένων ερμηνευτών και υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό με μελωδίες που κρύβουν δυναμικές μπαλάντες και ροκ διάθεση χαρίζοντας μοναδικές στιγμές.

 

Δύο αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ , συναντάνε μετά από χρόνια και πάλι τον «δάσκαλό» τους στη σκηνή αναπολώντας τα «μαθητικά τους χρόνια» για να του αποδείξουν πως με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις..!

 

Σάββατο 28 Μαΐου στο Κοο Κοο στο Γκάζι

Συμμετέχουν οι μουσικοί 


Τύμπανα: Γιώργος Σαρίκος
Μπάσο: Teddy Σεκεριάδης
Ηλ.κιθάρα: Γιάννης Νίγδελης
Πλήκτρα: Βασίλης Χαρδαλιάς
Ακ. Κιθάρα: Νίκος Ασημάκης

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βαγγέλης Γερμανός στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις
19.01.2017 11:49
Ο Βαγγέλης Γερμανός τραγουδάει και παίζει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, καθώς και κάποια b-sides, από την πλούσια δισκογραφία του στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 22:30.
Βαγγέλης Γερμανός & Παναγιώτης Αυγερινός live στον Ιανό
20.05.2016 11:55
Ο Βαγγέλης Γερμανός συναντά τον Παναγιώτη Αυγερινό επί σκηνής την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στον Ιανό, γιορτάζοντας την συμπλήρωση ενός χρόνου απ' την κυκλοφορία του "Αρμενιστή".
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στο Ίλιον Plus
29.02.2016 14:47
Ο Βαγγέλης Καζαντζής αφήνει για λίγο τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ και ανεβαίνει στη σκηνή του Ίλιον Plus, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.