Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ στο Σταυρό του Νότου

Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ στο Σταυρό του Νότου

Μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο της σύνθεσης και του απόλυτου μουσικού ταξιδιού, η Zoe παρουσιάζει το “Zoe’s

Code Live” στο Σταυρό του Νότου Plus, το Σάββατο 28 Μαΐου 2011.


Μια παράσταση όπου η Zoe εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό με το ακορντεόν ως σολιστικό όργανο καθώς παρουσιάζει ορχηστρικές συνθέσεις  από το ολοκαίνουριο πέμπτο της Album με τίτλο “Zoe’s code” σε σύνθεση , ενορχήστρωση και παραγωγή δική της, σε ρυθμούς Pop, Dance, Electro Tango , Latin, και δύο τραγούδια μέσα από μια μεγάλη συνεργασία με την Ιταλίδα τραγουδίστρια In-Grid.


Στη παράσταση “Zoe’s code live” η Zoe συνδυάζει ευχάριστα και με συνοχή τους ‘’δρόμους’’ της Δύσης με τους Λαϊκούς Βαλκανικούς & Παραδοσιακούς ρυθμούς. Διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες όπως Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, Β. Τσιτσάνης , Goran Bregovic, M.Χιώτης, Μ. Βαμβακάρης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Μ. Λοΐζος και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από τις  προηγούμενες δισκογραφικές της δουλειές.

 

Το τραγουδιστικό και μουσικό μέρος του προγράμματος έχουν αναλάβει η καταπληκτική τραγουδίστρια  Ειρήνη Χαρίδου καθώς και οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος στο πιάνο ο Στέλιος Γενεράλης  στα τύμπανα και ο Γιώργος Βασιλείου στο μπάσο .

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Ο Βασίλης Παναγιωτίδης live στο Σταυρό του Νότου Plus
08.12.2016 14:19
Ο Βασίλης Παναγιωτίδης παρουσιάζει την Αλίκη στη Χώρα των Τραυμάτων, στον Σταυρό του Νότου Plus, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

H Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 16:28
H Βίκυ Καρατζόγλου, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Όνειρά μου Αληθινά» επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές, 7 & 21 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.