Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Random Festival στη Knot Gallery

Random Festival στη Knot Gallery
Η Knot Gallery παρουσιάζει το Random Festival στο οποίο θα απολαύσουμε μουσικές συμπράξεις μεταξύ ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών στις

2 Ιουνίου 2011. Βρέθηκαν όλοι τους τυχαία στην Αθήνα και θα παίξουν / συμπράξουν και με κάποιους που έχουν την τύχη να ζουν στην Αθήνα.


Ας μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν

Henrik Olsson: Γεννήθηκε στην Σουηδική εξοχή το 75. Παίζει αυτοσχέδια κρουστά. Μετρά αναρίθμητες συνεργασίες (Τetuzi Akiyama, Keith Rowe κ.α.) καθώς και κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως οι Monotype Records, BombaxBombax, Kning Disk κ.α. Στο Random Festival θα συμπράξει με την Δήμητρα Χατζηγώγα στο Zither και τον Αναστάση Γρίβα στην κιθάρα.

http://bjornbergborg.blogspot.com/p/henrik-olsson.html

Reynaldo Young: Συνθέτης και κιθαρίστας, γεννημένος στην Ουρουγουάη. Ιδρυτής του cardboard citizens new music ensemble του μοναδικού Βρετανικού συνόλου σύγχρονης μουσικής που απαρτίζεται από άστεγους. Στο Random Festival θα συμπράξει με τον Νίκο Βελιώτη.

http://www.reynaldoyoung.com/

Johannes Bergmark: Γεννημένος στην Στοχόλμη, ειδικεύεται στην ενίσχυση κάθε έιδους παραφερνάλια αλλά κατασκεβάζει επίσης δικά του πειραματικά μουσικά όργανα όλα από φτηνά υλικά και found objects. \'Εχει μία απόλυτη D.I.Y. προσέγγιση στον ήχο η οποία τον έχει ταιδέψει σε 23 χώρες. Στο Random Festival θα συμπράξει με την Tippi Tillvind.

http://www.bergmark.org/

 

Tippi Tillvind: Μία Σουηδή που δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνης αλλά ούτε και να κάνει μουσική από χόμπυ μιας και πιστεύει πως και οι δύο περιπτώσεις την περιορίζουν καλλιτεχνικά! Συνήθως δημιουργεί ηχτικά/λεκτικά κολάζ. Στο Random Festival θα συμπράξει με τον Johannes Bergmark.

 

Random Festival
Henrik Olsson / Δήμητρα Χατζηγώγα / Αναστάσης Γρίβας
Johannes Bergmark / Tippi Tillvind
Reynaldo Young / Νίκος Βελιώτης


Πρόσβαση: πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι, Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)

Σχετικές ειδήσεις
We are all Balkans στο Athens Music Festival
14.02.2017 10:21
To ATHENS MUSIC FESTIVAL κατόρθωσε να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών. Μία πρόταση που ξεπέρασε τα τετριμμένα φέρνοντας κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και προσκαλώντας τους να συνεργαστούν επί σκηνής.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Loutraki Festival 2016: Αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη με τους Τακίμ, Παντελή Θαλασσινό και Αρετή Κετιμέ
19.07.2016 15:07
Οι Τακίμ υποδέχονται τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ σε μία μουσική σύμπραξη, αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή και ερευνητή της παράδοσής μας Χρόνη Αηδονίδη, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Λουτρακίου, στο πλαίσιο του Loutraki Festival 2016.
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Ο Erkan Oğur και οι Telvin trio στο 16ο Athens Technopolis Jazz Festival
24.05.2016 10:30
Με τα μαγευτικά ακούσματα της τούρκικης folk μουσικής μέσα από jazz αυτοσχεδιασμούς θα κλείσουν την αυλαία του 16ου Athens Technopolis Jazz Festival ο Erkan Oğur και οι Telvin, στην Τεχνόπολη, την Κυριακή 29 Μαΐου στις 23:00.