Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Random Festival στη Knot Gallery

Random Festival στη Knot Gallery
Η Knot Gallery παρουσιάζει το Random Festival στο οποίο θα απολαύσουμε μουσικές συμπράξεις μεταξύ ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών στις

2 Ιουνίου 2011. Βρέθηκαν όλοι τους τυχαία στην Αθήνα και θα παίξουν / συμπράξουν και με κάποιους που έχουν την τύχη να ζουν στην Αθήνα.


Ας μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν

Henrik Olsson: Γεννήθηκε στην Σουηδική εξοχή το 75. Παίζει αυτοσχέδια κρουστά. Μετρά αναρίθμητες συνεργασίες (Τetuzi Akiyama, Keith Rowe κ.α.) καθώς και κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως οι Monotype Records, BombaxBombax, Kning Disk κ.α. Στο Random Festival θα συμπράξει με την Δήμητρα Χατζηγώγα στο Zither και τον Αναστάση Γρίβα στην κιθάρα.

http://bjornbergborg.blogspot.com/p/henrik-olsson.html

Reynaldo Young: Συνθέτης και κιθαρίστας, γεννημένος στην Ουρουγουάη. Ιδρυτής του cardboard citizens new music ensemble του μοναδικού Βρετανικού συνόλου σύγχρονης μουσικής που απαρτίζεται από άστεγους. Στο Random Festival θα συμπράξει με τον Νίκο Βελιώτη.

http://www.reynaldoyoung.com/

Johannes Bergmark: Γεννημένος στην Στοχόλμη, ειδικεύεται στην ενίσχυση κάθε έιδους παραφερνάλια αλλά κατασκεβάζει επίσης δικά του πειραματικά μουσικά όργανα όλα από φτηνά υλικά και found objects. \'Εχει μία απόλυτη D.I.Y. προσέγγιση στον ήχο η οποία τον έχει ταιδέψει σε 23 χώρες. Στο Random Festival θα συμπράξει με την Tippi Tillvind.

http://www.bergmark.org/

 

Tippi Tillvind: Μία Σουηδή που δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνης αλλά ούτε και να κάνει μουσική από χόμπυ μιας και πιστεύει πως και οι δύο περιπτώσεις την περιορίζουν καλλιτεχνικά! Συνήθως δημιουργεί ηχτικά/λεκτικά κολάζ. Στο Random Festival θα συμπράξει με τον Johannes Bergmark.

 

Random Festival
Henrik Olsson / Δήμητρα Χατζηγώγα / Αναστάσης Γρίβας
Johannes Bergmark / Tippi Tillvind
Reynaldo Young / Νίκος Βελιώτης


Πρόσβαση: πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι, Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)

Σχετικές ειδήσεις
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Ο Erkan Oğur και οι Telvin trio στο 16ο Athens Technopolis Jazz Festival
24.05.2016 10:30
Με τα μαγευτικά ακούσματα της τούρκικης folk μουσικής μέσα από jazz αυτοσχεδιασμούς θα κλείσουν την αυλαία του 16ου Athens Technopolis Jazz Festival ο Erkan Oğur και οι Telvin, στην Τεχνόπολη, την Κυριακή 29 Μαΐου στις 23:00.
Valentine goes Megaron: Το Μέγαρο Μουσικής γιορτάζει τον έρωτα!
05.02.2016 12:38
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με χορό και μουσική, στο διήμερο εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με το Tango Acropolis Festival και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Οι Editors στο Ejekt Festival 2016
01.02.2016 13:55
To EJEKT Festival 2016, το μεγάλο open-air φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού, στην φετινή 12η εκδοχή του, υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής της εποχής μας, ένα όνομα που γεμίζει συναυλιακές αρένες σε πολλές χώρες και φιγουράρει στο line-up των μεγαλύτερων φεστιβάλ της Ευρώπης.