Οι ομάδες χορού «YELP danceco.» και «Πρόσχημα» παρουσιάζουν σε μια κοινή βραδιά τα έργα «no 

end, then» (πρεμιέρα) και «[πράξη] 8 – Singularity» στο θέατρο Ροές, 25 & 26 Μαΐου 2011.

Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια του , με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η παράσταση «no end, then» θα παρουσιαστεί επίσης στις 26 Μαΐου Μουσείο Μπενάκη, στα πλαίσια της Athens Dance Week, στις 11 Ιουνίου στο Κινητήρας Στούντιο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ In progress ολοκληρώνοντας την μικρής διάρκειας residency στον Κινητήρα, στις 14 Ιουνίου xyz projects outlet, και στις 2 Αυγούστου, στο Βενιζέλειο Ωδείο, Χανιά Κρήτη, με τη συνεργασία της ομάδας Συν-κίνηση.

Η ομάδα χορού YELP danceco. παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή ‘no end, then’, ένα σόλο για την Κατερίνα Μπέλλα. Σε μια γραμμική θεώρηση του χρόνου, η ζωή του ανθρώπου είναι μια γραμμή με τη γέννηση στην αρχή και τον θάνατο του στο τέλος.

Στη φύση, σε μια κυκλική θεώρηση του χρόνου το τέλος είναι δυσδιάκριτο , γιατί η γραμμή που διαγράφει ένα κύκλο πάει και συναντιέται με την αρχή. Στο χώμα που έπεσαν τα φύλλα και ένα σπουργίτι αποσυντίθεται, εκεί ήδη έχουν γεννηθεί βακτήρια, βρύα, λειχήνες και ακολουθούν οι πρώτες αποικίες μανιταριών. Το χώμα αυτό ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, βρίθει από ζωή που μόλις φαίνεται με γυμνό μάτι. Τόπος: Στη φύση. Ένα βουνό και μια λίμνη. Το βουνό ίσως είναι ηφαίστειο. Χρόνος: Εκεί που κλείνει ο κύκλος του χρόνου. Ανάμεσα στη μονοκύτταρη αμοιβάδα και στο πολύπλοκο ανθρώπινο σώμα.. Χωρίς τέλος, χωρίς όρια, χωρίς παύση σε μια αέναη μεταμόρφωση. Sublime.

Χορογραφία: Μαριέλα Νέστορα
Μουσική: ilios
Κοστούμια: Αντώνης Βολανάκης
Βίντεο: Λουΐζoς Ασλανίδης
Φωτισμοί: Βαλεντίνα Ταμιολάκη
Ερμηνεύει: Κατερίνα Μπέλλα