Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

O Στέλιος Δάβαρης στο Club του Σταυρού του Νότου

O Στέλιος Δάβαρης στο Club του Σταυρού του Νότου
Ο Στέλιος Δάβαρης , γιορτάζοντας τον έναν χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου του album, μας προσκαλεί, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, σε ένα

υδάτινο μουσικό ταξίδι για να μας δείξει πως «όλα γίνονται… Όλα είναι νερό…», την Τρίτη 24 Μαΐου, στο CLUB του Σταυρού του Νότου!  


Κάθε άλμπουμ έχει από πίσω μια ιστορία. Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Στέλιου Δάβαρη «Όλα είναι νερό» έχει 13 ιστορίες – τραγούδια σταθμούς, με κοινό παρονομαστή την ανάγκη για έκφραση!

 

Με στίχους και μουσική βγαλμένα από την ψυχή του και τον δρόμο, μας παρασύρει με τα τραγούδια του σε ένα μελωδικό οδοιπορικό , με πρωταγωνιστές την φωνή , την κιθάρα και το πιάνο του, όπου όλα μπορούν να συμβούν στη διαδρομή…


«Έλα να παίξουμε», «Τίποτα», με  «Το κορίτσι της βροχής», το «Παιχνίδι», με «Τραγούδια απλά», κάνοντας «Βήματα», γιατί «Πλάι σου μπορώ», αφού «Στο τέλος» όλα γίνονται… «Όλα είναι νερό»! Ο Στέλιος Δάβαρης ερμηνεύει τα δικά του τραγούδια αλλά και αυτά που νιώθει σαν δικά του, σε ένα ρεπερτόριο γεμάτο συναισθήματα: γαλήνη, ησυχία, αγάπη, αλλά και έρωτα, πάθος, δάκρυα, και … κύματα, όπως η ζωή!


Γιώτης Παρασκευαίδης: Κιθάρες
Δημήτρης Κουζής: Βιολί
Γιάννης Βουτσινάς: Μπάσο
Πέτρος Φατής: Τύμπανα
Μιχάλης Σκαράκης: Ήχος

Σχετικές ειδήσεις
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Ο Στέλιος Δάβαρης live στο Faust
20.01.2016 16:34
O Στέλιος Δάβαρης θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό live στο Faust την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.