Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

O Στέλιος Δάβαρης στο Club του Σταυρού του Νότου

O Στέλιος Δάβαρης στο Club του Σταυρού του Νότου
Ο Στέλιος Δάβαρης , γιορτάζοντας τον έναν χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου του album, μας προσκαλεί, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, σε ένα

υδάτινο μουσικό ταξίδι για να μας δείξει πως «όλα γίνονται… Όλα είναι νερό…», την Τρίτη 24 Μαΐου, στο CLUB του Σταυρού του Νότου!  


Κάθε άλμπουμ έχει από πίσω μια ιστορία. Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Στέλιου Δάβαρη «Όλα είναι νερό» έχει 13 ιστορίες – τραγούδια σταθμούς, με κοινό παρονομαστή την ανάγκη για έκφραση!

 

Με στίχους και μουσική βγαλμένα από την ψυχή του και τον δρόμο, μας παρασύρει με τα τραγούδια του σε ένα μελωδικό οδοιπορικό , με πρωταγωνιστές την φωνή , την κιθάρα και το πιάνο του, όπου όλα μπορούν να συμβούν στη διαδρομή…


«Έλα να παίξουμε», «Τίποτα», με  «Το κορίτσι της βροχής», το «Παιχνίδι», με «Τραγούδια απλά», κάνοντας «Βήματα», γιατί «Πλάι σου μπορώ», αφού «Στο τέλος» όλα γίνονται… «Όλα είναι νερό»! Ο Στέλιος Δάβαρης ερμηνεύει τα δικά του τραγούδια αλλά και αυτά που νιώθει σαν δικά του, σε ένα ρεπερτόριο γεμάτο συναισθήματα: γαλήνη, ησυχία, αγάπη, αλλά και έρωτα, πάθος, δάκρυα, και … κύματα, όπως η ζωή!


Γιώτης Παρασκευαίδης: Κιθάρες
Δημήτρης Κουζής: Βιολί
Γιάννης Βουτσινάς: Μπάσο
Πέτρος Φατής: Τύμπανα
Μιχάλης Σκαράκης: Ήχος

Σχετικές ειδήσεις
Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο
29.12.2016 13:28
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά ανεβαίνουν για άλλη μια φορά στη σκηνή του Κυττάρου.
Ο Ορέστης Ντάντος live στο Club του Σταυρού του Νότου
12.12.2016 12:23
Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.