Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

The Black Heart Procession live στο Gagarin 205

The Black Heart Procession live στο Gagarin 205
To Gagarin 205 παρουσιάζει τους «Black Heart Procession», ένα συγκρότημα το οποίο έχει γράψει μερικά από τα πιο σπαρακτικά τραγούδια στον πλανήτη,

αυτό το Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τα κομμάτια τους βουτηγμένα σε ένα λυρικό σκότος μιας απερίγραπτης γοητείας, πιο εύθραυστα από αυτά των Tindersticks ή του Nick Cave, εξακολουθούν να παίζουν κρυφτούλι με την θλίψη, την απομόνωση και την απόγνωση εθίζοντάς μας πλήρως στον επικίνδυνα όμορφο κόσμο τους.

 

Το εξαιρετικό, κλασικό άλμπουμ τους «The Spell» στοιχειώνει ακόμα τις νύχτες μας, ενώ το Six ανήκε στις καλύτερες κυκλοφορίες των τελευταίων δύο ετών!

 

Μετά τις δύο διαδοχικές ζωντανές εμφανίσεις τους το 2009, επιστρέφουν για μία και μοναδική, άκρως ιδιαίτερη συναυλία: θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin, έτσι όπως ουδέποτε τους έχουμε αντικρίσει!

 

Πρόκειται για έναν πολύ περιορισμένο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων που οι The Black Heart Procession θα πραγματοποιήσουν σε αυστηρά επιλεγμένες Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αθήνα να έχει την τιμή να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τους. Είναι ένα special stripped down show, στο πλαίσιο του οποίου οι δύο «αρχηγοί» Pall Jenkins και Tobias Nathaniel θα εμφανιστούν για πρώτη φορά με έναν τρόπο που αναμένεται να μας ταρακουνήσει συθέμελα…

 

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως συνυπάρχουν και στους μεγάλους alternative ήρωες Three Mile Pilot, οι οποίοι επανασυνδέθηκαν μετά από 13 ολόκληρα χρόνια προσφέροντάς μας το The Inevitable Past Is the Future Forgotten, ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2010 για λογαριασμό της περίφημης ετικέτας Temporary Residence…


Το Σαββατόβραδο της 21ης Μαϊου οι The Black Heart Procession “ξεγυμνώνονται” και στέκουν απολύτως εκτεθειμένοι μπρος στα μάτια μας...  

Σχετικές ειδήσεις
Οι Baba Zula live στο Gagarin 205
16.02.2017 11:40
Οι Baba Zula έρχονται στο Gagarin 205 παρέα με τους London Afrobeat Collective και τις Ρόδες United, αλλά και με νέο άλμπουμ στους αποσκευές.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι Black Heart Procession live στο Fix Factory of Sound
28.11.2016 14:40
Οι Black Heart Procession επιστρέφουν! Η μπάντα που ξεκίνησε την μοναχική πορεία της το 1997, στο San Diego της California, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ευαισθησίας, της μελαγχολίας και του λυρισμού, συνεχίζει το ταξίδι της.
Οι Black Heart Procession live στο Fuzz Live Music Club
25.11.2016 16:33
Οι Black Heart Procession επιστρέφουν! Η μπάντα που ξεκίνησε την μοναχική πορεία της το 1997, στο San Diego της California, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ευαισθησίας, της μελαγχολίας και του λυρισμού, συνεχίζει το ταξίδι της.
Οι High on Fire live στο Gagarin
17.11.2016 16:02
Το θρυλικό συγκρότημα High on Fire έρχεται για ένα μοναδικό live στο Gagarin στις 20 Νοεμβρίου!