Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Cadenas με την παράσταση Flamencadenas στην Αυλαία

Οι Cadenas με την παράσταση Flamencadenas στην Αυλαία

Οι Cadenas είναι μια ομάδα από νέα παιδιά που ζουν στη Θεσσαλονίκη και που τους ενώνει η αγάπη τους για το ίδιο πράγμα: το flamenco ...

Έχοντας δουλέψει με διάφορα σχήματα στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, μας φέρνουν τη νέα τους παράσταση Flamencadenas και στην Αθήνα.

 

Στην παράσταση αυτή που είναι πλημμυρισμένη από χρώματα και ενέργεια, οι χορευτές δίνουν το στίγμα τους με το δικό του ξεχωριστό στιλ ο καθένας, μέσα από solo και ντουέτα.

Μία μοναδική παράσταση για μία και μοναδική νύχτα στην Αθήνα.

 

Cadenas:
Νιόβη Μπένου
, Φλώρα Τσουκαλά, Αργυρώ Τσάπου, Αντρέας Ασπρομάλλης: χορός - χορογραφίες
Κώστας Τσουμάνης: κιθάρα

Συμμετέχουν επιπλέον:
Roland Hoffman: κιθάρα
Γιάννης Παπαγιαννούλης: cajon
Yota Baron: τραγούδι

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κωνσταντίνος Βήτα live στο Club Μύλος στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 12:12
Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Εννέα και πέντε, για μία μοναδική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
21.07.2016 16:04
Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές, το “Εννέα και πέντε” η παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, αποχαιρετά το κοινό της Αθήνας με μία μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016.
Stonebringer, Black Hat Bones & Instant Boner live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
26.04.2016 13:31
Περνώντας από το Eightball στη Θεσσαλονίκη στις 12 Μαΐου και το An Club στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 2016, οι Stonebringer, Black Hat Bones και Instant Boner ρίχνουν αυλαία σε μια πολυτάραχη και πλούσια συναυλιακή χρονιά, με τον τρόπο που της αρμόζει.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.