Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

O Απόστολος Καλτσάς στο club του Σταυρού του Νότου

O Απόστολος Καλτσάς στο club του Σταυρού του Νότου
Ο βιρτουόζος μπασίστας Απόστολος Καλτσάς και οι σπουδαίοι μουσικοί που τον συντροφεύουν στα μουσικά του ταξίδια, «δένουν» το καράβι της 

«Μυθοτοπίας» (του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ) στο λιμάνι του Σταυρού του Νότου Club, την Τρίτη 17 Μαΐου 2011.


Εκεί, o Απόστολος Καλτσάς θα παρουσιάσει την προσωπική του δουλειά -μια δουλειά πολυσυλλεκτική, εμπνευσμένη από τα ταξίδια του σε τόπους και μουσικές της Ελλάδας και του κόσμου- με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων, παλιών και νέων, που συνάντησε στα σταυροδρόμια της ζωής και της μουσικής:

Ο μέγας αρχιπειρατής Γιάννης Κούτρας αλλά και η απρόβλεπτη συμμορία των Ονιράμα θα αποδώσουν τραγούδια της Μυθοτοπίας ενώ αιφνιδιαστικό ρεσάλτο στο κατάστρωμα θα κάνουν όπως πάντα εξαιρετικοί δεξιοτέχνες μουσικοί. Στο διάλειμμα της παράστασης ο Μάνος Λυδάκης θα παίξει κομμάτια απ το προσωπικό του one-man-band project. 

 


Εκτός από τα τραγούδια του δίσκου το live περιλαμβάνει επίσης τραγούδια και άλλων καλλιτεχνών, συμπράξεις έκπληξη και ερμηνείες που θα συζητηθούν…

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος live στο Club του Σταυρού του Νότου
18.12.2015 15:17
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος επιστρέφει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Σταυρό του Νότου για μια βραδιά οπου θα παίξει και θα τραγουδήσει δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια απο καινούριο ανέκδοτο υλικό.