Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μάρκος Δεληβοριάς και οι Φίλοι του Παβαρότι στην Αυλαία

Ο Μάρκος Δεληβοριάς και οι Φίλοι του Παβαρότι στην Αυλαία
Ο Μάρκος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο “Μάρκος Δεληβοριάς και οι Φίλοι του Παβαρότι – Κάτω από τη Γη

ζωντανά στην Αυλαία στις 16 Μαΐου, στις 10 μ.μ. Μαζί του θα είναι οι Φίλοι του Παβαρότι, δηλαδή τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Δημήτρης Μπαλογιάννης, χωρις να αποκλείεται η συμμετοχή και άλλων φίλων, αν και δυστυχώς οι Sting, Bryan Adams, Zucchero, Lucio Dalla και Bono, δε θα καταφέρουν να έρθουν λόγω της επείγουσας σύσκεψης με τον Πάπα για το θέμα της Ελληνικής κρίσης (συζητιέται μετά τα Live Aid και Live Eight, να οργανωθεί το Live Hate, μια φιλανθρωπική συναυλία εναντίον της Άντζελα Μέρκελ).

 

Εκτός από τον καινούργιο δίσκο, θα παρουσιάσουν και επιλογές από τη δισκογραφία όλων των συμμετεχόντων, καθώς και διασκευές.

 


Η είσοδος (12 ευρώ) περιλαμβάνει κρασί ή μπίρα, αλλά ΟΧΙ βότκα ή ουίσκι, και γι αυτά θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη λίγο παραπάνω. Κάνετε το Μάρκο και τους Φίλους του Παβαρότι μια ιδέα πιο πλούσιους! Κάνετε κράτηση ΤΩΡΑ!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στην Κομοτηνή
23.11.2016 13:15
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο bar «ΟΧΤΩ», στην Κομοτηνή, με σκοπό να παρουσιάσει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς για τρία live στο Σταυρό του Νότου
28.09.2016 11:28
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, επιστρέφουν στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα μικρό μωσαϊκό στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ο Μάρκος  Δεληβοριάς live στον Φούρνο
26.02.2016 11:07
Ο Μάρκος Δεληβοριάς σε ένα live στο θέατρο “Φούρνος” την Τετάρτη 9 Μαρτίου, και ώρα 21.30, με guest τον Μανώλη Φάμελλο.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Passport Κεραμεικός
14.01.2016 13:31
Η Καλλιθέα, το προάστιο όπου μεγάλωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς, είναι δύσκολο να αλλάξει θέση και να μεταφερθεί στον Κεραμεικό.
Φοίβος Δεληβοριάς & Λωποδύτες live στην Κύπρο
14.12.2015 17:06
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Κύπρο με καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, και γίνεται αντικείμενο επίθεσης από «Λωποδύτες».